Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PSD Prahova s-a pus pe treabă mare pentru Prostăgeoană Avânt revoluţionar în PSD Prahova! Peste 17.000 de semnături au fost strânse, până acum, în judeţul nostru, pentru candidatul formaţiunii la prezidenţiale, Mircea Geoană, după ce tizul acestuia, Mircea Cosma, a preluat şefia organizaţiei judeţene a partidului.


„Lenea aparţine trecutului”, a declarat Cosma în cadrul unei conferinţe de presă, neputându-se abţine de la a-l înţepa puţin pe fostul preşedinte, Marian Săniuţă. Liderul social-democrat a anunţat că şi-a propus ca, până până pe 12 octombrie, organizaţia Prahova a partidului să strângă 50.000 de semnături pentru prezidenţiabilul Geoană. În ceea ce priveşte numărul de voturi pentru viitoarele alegeri, Mircea Cosma, directorul de campanie al PSD în Prahova, spune că vrea ca partidul să obţină, aici, cel puţin 100.000 de voturi pe o medie de participare de 30-40%.

Purtătorul de cuvânt al formaţiunii, pe perioada campaniei electorale, Daniel Savu, susţine că, în turul al doilea, PSD Prahova trebuie să aducă „un plus” de voturi pentru candidat, şi nu „un minus”, aşa cum s-a întâmplat în 2004.

Back To Top