Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PNL a început să îşi întărească structurile din teritoriu în vederea alegerilor prezidenţiale din această toamnă. În ceea ce priveşte filiala Ploieşti a formaţiunii, un prim pas în acest sens era, evident, numirea unui nou preşedinte şi alegerea noilor membri ai Biroului Politic Municipal. Astfel, la sfârşitul acestei săptămâni, liberalii ploieşteni au făcut ordine, alegându-şi, în prezenţa prim-vicepreşedintelui partidului, Ludovic Orban, noua conducere.

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, preşedintele de onoare al PNL Prahova, Dinu Patriciu, şi preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, au participat la alegerile care au avut loc la filiala municipală a partidului. În urma acestor alegeri, s-a stabilit ca viceprimarul Ploieştiului, Cătălina Bozianu, cea care ocupa şi funcţia de preşedinte interimar al PNL Ploieşti, să fie, de acum, "şefa” cu acte a liberalilor de la municipiu.


Iniţial, Bozianu a avut şi un contracandidat, dar acesta, în persoana consilierului local Adrian Lupu, s-a pierdut pe drum, mergând, probabil, pe principiul "ladies first”. Astfel, după o concurenţă "acerbă” şi o mulţime de emoţii, s-a dat verdictul: Cătălina Bozianu a devenit liderul PNL Ploieşti, cu 287 de voturi "pentru” din cele 313 exprimate, 26 dintre acestea fiind nule. Tot la finele acestei săptămâni, a fost ales şi noul BPM, vicepreşedinţi fiind Alin Marcu, Bogdan Nica, Iulian Teodorescu şi Simona Schnelbach. Ceilalţi membri sunt Horia Toma, Răzvan Lungu, Bianca Patrichi, Florin Sicoie, Adrian Lupu, Andrei Vrânceanu, Adrian Ivan, Gabriel Nedea, Marcian Cosma şi Emanuel Ilie.


După alegeri, a urmat o conferinţă de presă, prezidată de preşedintele proaspăt ales, Cătălina Bozianu, prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, şi de liderul PNL Prahova, Adrian Semcu. Dacă, mai înainte, Adrian Lupu a fost un "domn” şi s-a retras din lupta pentru fotoliul de şef, nu acelaşi lucru poate fi spus despre fostul ministru al Transporturilor care i-a luat faţa lui Bozianu care poate ar fi avut multe de spus, însă a pierdut din avânt. "Prezenţa mea aici este un angajament de susţinere a PNL Ploieşti în obiectivul de a câştiga primăria muncipiului la următoarele alegeri”, a declarat Orban.

 

Săgeţi galbene pentru portocalii


"Nu comentez, dar parcă nu mă pot abţine să nu vă zic vreo două vorbe”. Cam aceasta este schema după care pare a se ghida prim-vicele PNL. Întrebat cum comentează afirmaţia secretarului general al PD-L, Vasile Blaga, conform căreia partidele sunt împărţite în "partide bine structurate şi cluburi”, PNL fiind inclus în cea de-a doua categorie, Orban a grăit: "nu comentez astfel de afirmaţii pentru că ele reflectă o anumită disperare a PD-L-ului care simte că îi fuge pământul de sub picioare şi simte pericolul pierderii alegerilor prezidenţiale în faţa "singurului candidat care este diferit faţă de oferta de azi, Crin Antonescu”. Bine că nu a comentat!


Şi, dacă tot a venit vorba despre prezidenţiale, care oricum se vor afla, pentru următoarele câteva luni, pe buzele tuturor, Ludovic Orban a anunţat că "PNL vrea să guverneze singur şi să nu împartă ciolanul cu altcineva”. Aceeaşi dorinţă o au, se pare, şi democrat-liberalii care, spune Orban, "au început cumpărăturile” pentru că mai au nevoie de "aproximativ 30 de parlamentari pentru aceasta”. "Foarte mulţi parlamentari PNL ne comunică cum primesc oferte de natură oneroasă de la PD-L. Foarte puţini sunt aceia care nu au fost abordaţi de democrat-liberali, printre aceştia eu, Călin Popescu-Tăriceanu şi Crin Antonescu”. În ceea ce priveşte recentele anunţuri ale unor lideri marcanţi ai PSD în teritoriu de susţinere, la prezidenţiale, a preşedintelui Traian Băsescu, Ludovic Orban a declarat că, în mod sigur, în aceste cazuri, este vorba despre "cumpărare, ameninţare, şantaj” din partea PD-L sau "dobândire de foloase necuvenite”.

 

Soluţia pentru problemele ţării: un guvern liberal

În opinia liderului liberal, este nevoie ca, după alegerile prezidenţiale, să fie schimbat actualul guvern care "a îndatorat România cu 30 de miliarde de euro”, iar măsurile pe care le ia noul Executiv trebuie să fie "de natură liberală”. Cât despre posibilitatea de a intra la guvernare alături de PD-L, Orban a spus că "vom guverna cu cei care ne vor accepta programul aşa cum îl propunem”.

Cătălina Bozianu are planuri mari. Vorbele, însă, îi lipsesc


Noul preşedinte al PNL Ploieşti şi-a fixat mai multe obiective pentru filiala partidului. Problema este, însă, aceea că, în conferinţa de presă, nu şi le-a putut exprima pe toate. "Ne propunem ca Ploieştiul să devină un oraş liberal. Vom încerca să îi convingem pe cei care poate nu au ieşit niciodată la vot să o facă acum şi să îl voteze pe Crin Antonescu”, a declarat liderul PNL. Cu siguranţă că şefa liberalilor de la municipiu ar mai fi avut multe de spus, însă tracul este, probabil, vinovat de lipsa vorbelor. Să nu ne pripim, totuşi pentru că românii, isteţi din fire, au o vorbă înţeleaptă. Una cu mutu ‘...

 

Back To Top