Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

crin antonescu pnlPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că rezolvarea sănătoasă în subiectul terenului achiziţionat de către familia şefului statului ar fi demisia din funcţia de preşedinte a lui Traian Băsescu.

„Convingerea mea fermă este că pentru România această nouă problemă are o singură rezolvare sănătoasă: demisia lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României, acum, imediat. Este o decizie care ar scuti această ţară de un nou subiect jenant, e o decizie care ar scuti această ţară de încă un an de război politic", a spus preşedintele PNL, citat de Mediafax.

El a adăugat că îi cere demisia lui Băsescu pentru că nu este acceptabil ca preşedintele unei ţări cum este România, „cu atâtea probleme, cu atâtea frustrări, cu atâtea întrebări care nu au răspuns", să comunice bunăstarea materială a propriei sale familii, mai relatează sursa citată.

Antonescu a menţionat că nu este însă naiv şi nu crede că cererea sa va fi acceptată.

În ceea ce priveşte comisia parlamentară de anchetă, Antonescu a declarat că "sigur" că liberalii vor fi de acord şi a propus ca aceasta să fie condusă de senatorul PSD Ilie Sârbu, "un personaj cu greutate politică".

"Am vorbit cu Ponta luni despre comisia privind creditul acordat de CEC. (...) Ceea ce mai departe trebuie să fie foarte clar pentru preşedintele PSD, e că PNL nu va ajunge în situaţia în care să adopte decizii pe care oameni din afara partidului să le anunţe la TV. Nu putem accepta! Nu ne-am pronunţat pe fondul chestiunii şi s-a declanşat un atac care pune la îndoială apartenenţa PNL la USL. Niciuna din aceste forme de presiune nu vor intimida PNL. Nimeni nu poate da un ultimatum PNL. PNL este un partid serios, care nu ia decizii în funcţie de comanda dată la TV sau de anunţurile grăbite de Ponta, ci le ia în cadrurile statutare. Vormim de o comisie specială de anchetă, care priveşte lucruri serioase. Nimeni din PNL nu va împiedica o comisie de anchetă. Vom fi de acord cu comisia. Propun să fie condusă de senatorul Ilie Sârbu, liderul grupului parlamentar PSD de la Senat, l-am văzut foarte dedicat, pentru că măcar în legătură cu el nu s-ar îndoi nimeni că ar putea să se clatine şi pentru că nu am fi în situaţia în care dacă această comisie se termină foarte repede cu nişte note de la ANRP, că e bine şi frumos, să nu aud cumva pe Ponta spunând că 'asta e o treabă a Parlamentului'. Nu vom accepta ultimatumul lui Ponta, o să luăm o decizie mâine, poimâine. Dar nu azi. Orice s-ar întâmpla cu comisia, ceea ce face Băsescu e inacceptabil, e o nouă ruşine pentru România", a mai spus Antonescu, citat de realitatea.net.

Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că terenul din Călăraşi a fost achiziţionat cinsitit, fiind vorba despre o afacere de familie, el menţionând că nu şi-ar fi permis ilegalităţi şi că, de fapt, USL în ansamblu face un joc politic. "Este un joc politic pe care îl face USL în ansamblul său", a spus preşedintele.

El a mai adăugat că nu şi-ar fi permis să facă ilegalităţi.

Băsescu a spus că fiica sa, Ioana, a achiziţionat cinstit un teren, cu credit de la CEC, singura bancă ce finanţează agricultura. "E o afacere de familie cinstită, pe care nu aveam de ce să o mai amân", a spus Băsescu.

Băsescu a declarat, miercuri, că partidele din USL se luptă între ele pentru a controla comisia parlamentară, pentru a anunţa concluziile, el adăugând: "Dacă sunt cinstiţi şi nu vor să facă un joc politic şi vor să afle adevărul, nu mai bine fac o plângere la Parchet, acum?".

"Nu ştiu care să pună comisia sub control, vă daţi seama ce plăcut ar fi un partid să iasă să spună concluziile - «În concluzie, se sesizează Parchetul». Nu mai bine, dacă sunt cinstiţi, şi nu vor să facă un joc politic şi vor să afle adevărul, nu mai bine fac o plângere la Parchet, acum?", a spus Băsescu, citat de Mediafax.

Victor Ponta

Dacă Antonescu s-a declarat deschis să discute, dar l-a propus pe Ilie Sârbu, ca lider al grupului PSD din Senat să îşi asume activitatea acestei comisii, ca preşedinte, Ponta s-a blocat, în primul moment, aflând de această idee.

"Nu ştiu şi bănuiesc că a fost o glumă", a replicat el, după o scurtă pauză, comentând că unele glume ale lui Antonescu "sunt bune", dar "nu toate".

În dialogul la distanţă, prin ziarişti, Antonescu a răspuns prompt. "De ce să fie o glumă? E liderul grupului din Senat al PSD. O să decidă PSD", i-a pus pe social-democraţi în postura de a explica de ce nu şi-ar asuma conducerea prin Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta.

Dincolo de contrele legate de numele lui Sârbu, liderii USL susţin că, de principiu, pot ajunge la un acord legat de înfiinţarea comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului. "În mod sigur vom discuta. Proiectul a fost scris de colegii mei şi le-am cerut să îl transmită (liberalilor, n.red.). Sunt convins că după ce se uită colegii din PNL vor fi de acord. E dreptul lor să se gândească", a fost Ponta pacifist înainte de a fi pus în faţa nominalizării lui Ilie Sârbu, titrează gandul.info.

În ceea ce priveşte comisia parlamentară de anchetă, Antonescu a declarat că "sigur" că liberalii vor fi de acord şi a propus ca aceasta să fie condusă de senatorul PSD Ilie Sârbu, "un personaj cu greutate politică".

"Am vorbit cu Ponta luni despre comisia privind creditul acordat de CEC. (...) Ceea ce mai departe trebuie să fie foarte clar pentru preşedintele PSD, e că PNL nu va ajunge în situaţia în care să adopte decizii pe care oameni din afara partidului să le anunţe la TV. Nu putem accepta! Nu ne-am pronunţat pe fondul chestiunii şi s-a declanşat un atac care pune la îndoială apartenenţa PNL la USL. Niciuna din aceste forme de presiune nu vor intimida PNL. Nimeni nu poate da un ultimatum PNL. PNL este un partid serios, care nu ia decizii în funcţie de comanda dată la TV sau de anunţurile grăbite de Ponta, ci le ia în cadrurile statutare. Vormim de o comisie specială de anchetă, care priveşte lucruri serioase. Nimeni din PNL nu va împiedica o comisie de anchetă. Vom fi de acord cu comisia. Propun să fie condusă de senatorul Ilie Sârbu, liderul grupului parlamentar PSD de la Senat, l-am văzut foarte dedicat, pentru că măcar în legătură cu el nu s-ar îndoi nimeni că ar putea să se clatine şi pentru că nu am fi în situaţia în care dacă această comisie se termină foarte repede cu nişte note de la ANRP, că e bine şi frumos, să nu aud cumva pe Ponta spunând că 'asta e o treabă a Parlamentului'. Nu vom accepta ultimatumul lui Ponta, o să luăm o decizie mâine, poimâine. Dar nu azi. Orice s-ar întâmpla cu comisia, ceea ce face Băsescu e inacceptabil, e o nouă ruşine pentru România", a mai spus Antonescu.

Back To Top