Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

crin antonescu dan voiculescuPreşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi reacţii cel puţin imorale faţă de social-democraţi.

Voiculescu a spus, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează şi se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime în 2014, când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale, titrează realitatea.net.

„PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime anul viitor, când sunt două rânduri de alegeri, europarlamnetare şi prezidenţiale. E normal să se pregătească, ca orice partid politic. PNL încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole vizavi de partenerii noştri din USL, PNL ne-a jignit şi pe noi de câteva ori, reacţii cel puţin imorale vizavi de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL", a afirmat Dan Voiculescu.

El a spus că fiecare partid din USL încearcă să se consolideze prin diferite metode.

Voiculescu a mai arătat că PC a fost un partid-liant între PSD şi PNL fapt care a reuşit să le facă să treacă peste opţiunile ideologice şi să formeze USL.

El a spus că urmează un an greu şi că este în pericol unitatea USL din interesele fiecărui partid din Uniune.

Haşotti: Voiculescu e ultimul care poate da lecţii de moralitate

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, comentând afirmaţiile preşedintelui fondator al PC despre PNL, că Dan Voiculescu este „ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică".
„Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică", a spus Puiu Haşotti, fără a face alte precizări.

Crin Antonescu despre Dan Voiculescu: A făcut o declaraţie neruşinată

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că declaraţia preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu este una „profund neruşinată".

„Declaraţia domnului Voiculescu, conform căreia PNL s-ar apropia şi i-ar zâmbi preşedintelui Traian Băsescu, este o declaraţie profund neruşinată. PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat. Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Băsescu, dimpotrivă tensiunile în interiorul USL, între PNL şi PSD, între mine şi Victor Ponta au fost generate de momentul coabitării, de momentul negocierii şefilor parchetelor cu Traian Băsescu şi nicidecum invers. De aceea, afirm că declaraţia privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu, coroborată cu declaraţia că PNL ar avea o atitudine imorală faţă de PSD din partea lui Voiculescu este o declaraţie profund neruşinată", a afirmat Crin Antonescu pentru gandul.info.

Sursa foto: realitatea.net

Back To Top