Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

crin antonescu pnlCrin Antonescu a declarat, în urmă cu puţin timp, că Partidul Naţional Liberal a acceptat propunerea PSD de înfiinţare a unei comisii parlamentare care să cerceteze modul în care fiica preşedintelui Ioana Băsescu a achiziţionat un teren de 290 de hectare în judeţul Călăraşi.

„Participăm la formarea comisiei, suntem pentru, o să discutăm regulamentul comsiei. Le vom discuta şi cu colegii din PSD şi celelalte grupuri parlamentare. De la noi, probabil vor fi mandataţi deputaţii Cupşa şi Dobrinescu şi senatorul Dobra. Menirea principală a acestei comisii este să facă lumină într-o chestiune în care în opinia publică există suspiciuni privitoare la trafic de influenţă, privitoare la încălcarea unor proceduri bancare, privitoare la alte lucruri care nu ar fi în ordine cu această tranzacţie", a declarat Crin Antonescu, citat de realitatea.net.

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, a cumpărat un teren agricol de peste 290 de hectare în zona localităţii Nana, din judeţul Călăraşi, contractând de la CEC Bank un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro şi achitând din surse proprii aproape 280.000 de euro.

Traian Băsescu a declarat că a convins-o pe fiica sa să cumpere terenul pentru că vrea să fie fermier şi a adăugat că, din familie, doar aceasta era eligibilă pentru a primi un credit ipotecar.

„Ceea ce cred e că întreaga afacere Călăraşi în care preşedintele ţării nu ştiu dacă a încălcat vreo lege, e posibil, dar în mod sigur şi-a folosit funcţia pentru interese personale, va face - am întrebat încă o dată acum liderii parlamentari şi de la PSD şi de la PNL şi de la PC - va face obiectul unei comisii comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului, o comisie de anchetă care să reliefeze toate datele şi să le prezinte Parlamentului şi eventual instituţiilor statului", a declarat Victor Ponta, preşedintele PSD, săptămâna trecută, mai relatează sursa citată.

Back To Top