Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Săptămâna trecută, vă povesteam despre faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, social-democratul Mircea Cosma, pregăteşte debarcarea vicelui Auraş Dragomir. De atunci, însă, multe s-au întâmplat, însă nimic din ceea ce se anunţa. Mai precis, Cosma a renunţat la proiectul de hotărâre privind înlăturarea colegului său democrat-liberal de la dreapta sa (vă spunem mai jos de ce), PSD a ieşit de la guvernare, miniştrii social-democraţi au demisionat, iar prefecţii PSD au fost, şi ei, schimbaţi. Toate acestea, în doi timpi şi trei mişcări, dovadă că PD-L se antrenează de ceva vreme pentru acest maraton!

Auraş Dragomir zâmbeşte, din nou. Cu gura până la urechi!

Cine l-a văzut în ultimele câteva zile pe vicepreşedintele CJ Auraş Dragomir şi nu găseşte explicaţia pentru acel zâmbet larg întipărit pe figura sa firavă va afla acum că, din nou, pedelistul poate să respire uşurat. 

Dacă, săptămâna trecută, era sigur că nu va mai prinde încă un articol în Actualitatea Prahoveană din papucii de vicelider al Consiliului Judeţean, acum situaţia este cu totul alta pentru că... PNL nu mai este de partea PSD, aşa cum era odată, iar poziţia sa nu mai este în pericol. (Vă amintiţi că vă spuneam faptul că, în Consiliul Local, PNL votează cot la cot cu PD-L, iar la CJ, cot la cot cu... PSD). 

Iată, însă, că aleşii judeţeni au preluat modelul consilierilor locali şi au trecut, şi ei de partea PD-L. Martori pentru aceste afirmaţii pe care le facem acum sunt sursele noastre care se jură pe ochii din cap că Adrian Semcu, preşedintele PNL Prahova, a negociat cu Andrei Volosevici, preşedintele PD-L Ploieşti (n.r. Roberta Anastase era prea ocupată cu evenimentele de la Bucureşti, aşa încât i-a dat mână liberă lui Volo să negocieze). 

Mai mult, pentru a se asigura că liberalii îşi ţin pliscurile închise, Volosevici a trecut pe la şedinţa de CJ de săptămâna aceasta ca pentru a le reaminti oamenilor aflaţi în opoziţie că multă vreme de aici înainte îi vor simţi răsuflarea în ceafă.

PNL Prahova intră la apă

PNL Prahova intră la apă! Unul dintre cele mai recente zvonuri spune că oameni importanţi din ai liberalilor îşi pregătesc trecerea în barca PD-L-ului, formaţiunea de pe urmă având, se pare, ordin să "înşface” un anumit număr de parlamentari liberali. Probabil că li s-a dat tuturor şi câte o listă cu persoanele vizate şi cu punctele lor slabe, aşa încât să nu se piardă prea mult timp încercând să îi convingă de faptul că întotdeauna schimbarea aerului face bine... ştiţi dumneavoastră ce rimează aici mai bine. Aşteptăm cu interes şi anunţurile oficiale de dezertare ale peneliştilor. Oricum, unul este deja luat. Este vorba despre deputatul de Valea Prahovei, Cristian Burlacu. Acesta nu a recunoscut încă faptul că şi-a făcut bagajele.

La vremuri noi, prefecţi noi

Rugile democrat-liberalilor din teritoriu pentru ruperea coaliţiei s-au făcut, în sfârşit, auzite, aşa încât, de câteva zile, pedeliştii dorm mai liniştiţi, după ce PSD şi-a anunţat ieşirea de la guvernare. Dacă, până acum câteva zile, funcţionarul din Casa Albă care îşi făcea bagajele era vicepreşedintele Consiliului Judeţean, democrat-liberalul Auraş Dragomir, roata s-a întors, rapid ca un bumerang, iar cel care a plecat deja este prefectul Radu Oprea. După el vor urma, în curând, şefii de la PSD a direcţiilor deconcentrate.

Istorie recentă

Să facem, întâi, o scurtă istorie a evenimentelor recente. Toată tevatura a pornit, chipurile, de la afirmaţia celui care era, pe atunci, ministru al Internelor, Dan Nica. Neinspirat, omul a spus, poate, un mare adevăr: nu mai există niciun autocar liber de închiriat în 22 noiembrie şi 6 decembrie, ceea ce înseamnă că românii se pregătesc fie pentru turism la mănăstiri, fie "cineva s-a hotărât să organizeze turism electoral. Acesta este vârful pantei de pe care a plecat bulgărele de zăpadă. A urmat o serie de tergiversări în a-l remania pe nefericit, însă inevitabilul s-a produs, iar PD-L şi-a văzut visul cu ochii rămânând singur la guvernare. Următorul pas era, fireşte, demiterea miniştrilor PSD şi împărţirea, la cei ai PD-L, şi a acelor ministere care rămăseseră în pom. Apoi, s-a trecut la schimbările în teritoriu. Prefecţii au fost rapid daţi jos, în locul lor fiind puşi, evident, oamenii democrat-liberalilor, aşa încât visul lui Traian Băsescu privind existenţa unui partid unic la guvernare nu este departe de a se realiza.

Adrian Dobre, mai mult ca prefect

Prefectul Adrian Dobre a fost învestit în funcţie de către ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, cel care a preluat şi şefia Ministerului IMM-urilor. Dacă Dobre nu s-a hazardat în a promite marea cu sare, ci doar continuarea proiectelor începute de conducere, nu acelaşi lucru poate fi spus şi despre Gabriel Sandu care a împărţit, la învestirea prefectului, bani în stânga şi în dreapta. La nivel declarativ... „PSD a luat o decizie totalmente greşită într-un moment în care aproape depăşisem criza, reuşisem să luăm câteva decizii importante, asigurasem continuitatea conducerii la absolut toate nivelurile, iar acum ne-am pomenit într-un moment în care trebuie să preluăm absolut toate instituţiile statului şi să asigurăm continuarea desfăşurării activităţii”, a comentat Gabriel Sandu, subliniind, aproape, faptul că avem un mare noroc pentru că, practic, PD-L e aici pentru a veghea deasupra noastră. 

Gabi Sandu aruncă cu veştile bune în popor

"Vom face, la IMM-uri, bugetul pe anul 2010 şi vom asigura absolut toate sumele necesare. (...) Gheorghe Pogea, a conceput un program absolut formidabil de asigurare a bugetului în perioada 2010-2013, astfel încât să nu vă mai blocăm proiectele permanent. Veţi putea asigura orice proiect pe care îl aveţi. Toate vor putea fi bugetate”, a mai spus, extaziat, în stilul său caracteristic, Sandu, arătând că „nu avem probleme cu banii. Avem bani şi pentru pensii şi pentru salarii şi pentru sănătate”.

 

Back To Top