Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Fostul preşedinte prahovean al conservatorilor, Romeo Hanganu, şi-a propus să strângă nu mai puţin de 12.000 de semnături care să susţină candidatura independentului Sorin Oprescu la funcţia supremă în stat. Hanganu, care a recunoscut că nu a fost definitivată componenţa staff-ului de campanie, este sprijinit în această iniţiativă de filiala judeţeană a Societăţii "Spiru Haret”, reprezentată de directorul acesteia, Gabriel Ţaga. 

Deşi nu a vrut să dea nume, Romeo Hanganu a subliniat faptul că, alături de Sorin Oprescu sunt aşteptaţi să vină mai mulţi membri marcanţi ai PSD Prahova. Gurile rele spun, însă, că printre cei care vor dezerta foarte curând din rândurile social-democraţilor se află şi Marian Săniuţă, debarcat de Mircea Geoană de la cârma filialei judeţene, dar şi senatorul Sorin Chivu, aflat într-o permanentă dispută politică cu liderul de la Bucureşti al partidului. Printre cei care şi-au exprimat disponibilitatea de a-l susţine pe Oprescu se află şi fosta şefă a organizaţiei Ploieşti a Partidului Conservator, Elena Trican. 


De asemenea, Romeo Hanganu a anunţat că după alegerile prezidenţiale, "grupul Sorin Oprescu” va înfiinţa un nou partid de stânga, care ar urma să se numească Alianţa Naţională a Stângii Democrate. Politicianul a afirmat că are "o singură ambiţie”, aceea de a aduce în viitoarea formaţiune politică "tot ce este mai bun în Prahova”, respectiv cele mai importante personalităţi din diverse domenii socio-profesionale la nivel judeţean.

 

Back To Top