Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

MONICA-MACOVEI 1Europarlamentarul PDL Monica Macovei a susţinut, marţi, pe blogul său, că premierul Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia pentru "acuzaţiile gratuite şi iresponsabile de «nazist» şi «fascist»" şi pentru că a atacat luni justiţia, ea arătând totodată că acesta "are un limbaj de comunist".

"Ponta trebuie să îşi dea demisia din fruntea guvernului pentru acuzaţiile gratuite şi iresponsabile de «nazist» şi «fascist», pentru că protejează corupţii, pentru că ieri a atacat statul de drept şi justiţia, devenind un mare pericol pentru România", a susţinut Monica Macovei.

Macovei a arătat că reprezintă "o minciună" acuzaţiile pe care i le-a adus Ponta, conform cărora ea ar avea o gândire "fascistă" şi "nazistă"."Afirmaţiile de ieri ale preşedintelui PSD şi premierului Victor Ponta, în care mă acuza ca aş avea o gândire «fascistă» şi «nazistă» sunt o minciună, dar, mai grav, sunt o insultă la adresa celor care au avut de suferit de pe urma regimurilor de teroare nazistă şi fascistă din lume. Faptul că Ponta, autorul acestor afirmaţii iresponsabile, este în fruntea Guvernului României aduce grave prejudicii României şi românilor", a susţinut Macovei.

Ea consideră că "afirmaţiile iresponsabile ale lui Ponta calcă în picioare memoria zecilor de milioane de victime ale naziştilor şi fasciştilor". "Ponta are un limbaj de comunist: pentru el orice adversar politic este «nazist» şi «fascist». Afirmaţiile iresponsabile ale lui Ponta calcă în picioare memoria zecilor de milioane de victime ale naziştilor şi fasciştilor", a opinat Monica Macovei.

Back To Top