Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

"Pentru că România n-a avut niciodată un voievod Traian, la Cotroceni ar trebui să fie un Mircea”. Acesta a fost unul dintre cele mai importante mesaje tranmise electoratului de liderul social-democrat al prahovenilor, Mircea Cosma, cu prilejul mitingului electoral organizat la finele săptămânii trecute la Ploieşti. La acţiunea de la Ploieşti Geoană a fost susţinut de fostul preşedinte, Ion Iliescu, dar şi câţiva grei ai partidului: Adrian Năstase, Ilie Sârbu, Dan Nica, Victor Ponta şi Ion Bazac. Cele aproximativ 3000 de suflete prezente au asistat, mai degrabă, la un miting anti-Băsescu, deşi social-democraţii au susţinut pe parcursul evenimentului că nu se tem de popularitatea actualului şef al statului, ba, din contră.

Cel care a dat startul mitingului electoral de la Ploieşti a fost preşedintele PSD Mircea Cosma. A reactivat mesajele de genul "Nu trebuie să vă fie frică, pentru că Băsescu pică!" şi, pentru a fi şi mai confingător, l-a parafrazat şi pe Eminescu: "Mircea mână-n luptă vijelia constructoare,/Care vine, vine, calcă portocaliii în picioare". Reacţia sălii a fost pe măsura talentului poetic al lui Cosma "Jos Băsescu”. 

Mircea Geoană le-a spus ploieştenilor că alegerile din 22 noiembrie sunt cele mai importante din istoria recentă a ţării noastre, iar victoria nu va fi nici a sa, nici a partidului pe care-l reprezintă, nici a alianţei PSD + PC ci... a românilor. 

"Vă chem, după cinci ani de dezbinare şi speranţe spulberate, să ne unim în jurul valorilor noastre creştine”, a tunat Geoană. Mircea Geoană a profitat de ocazie şi pentru a-i răspunde preşedintelui în exerciţiu, Traian Băsescu (acesta din urmă spunând că "Mircea Geoană poate fi un prim-ministru, dar să se hotarască acum"), căruia i-a spus că fie îi este frică, fie "aţi început să experimentaţi droguri uşoare”. "Eu nu-l voi propune pe Traian Băsescu premier, deoarece câştigătorul ia totul!", a completat Geoană. 

Guvernul Croitoru, format din plombe

La finalul mitingului electoral, Geoană şi suita sa s-au stâns la sediul PSD, pentru o conferinţă de presă. Cu această ocazie, liderul PSD şi-a exprimat opinia vis-à-vis de guvernul propus de Lucian Croitoru, spunând că este format din... nişte plombe în jurul greilor din PDL, că ministerele-cheie sunt la mâna portocaliilor, care vor profita de ele în campania electorală. Culmea ironiei, cu doar câteva ore în urmă, PSD-ul îi pregătise o primire "muncitorească” candidatului său la prezidenţiale. 

Staroste peste judeţ, Mircea Cosma a pus iute de-un şantier roşu în mijlocul unui drum judeţean, unde mai mulţi muncitori şi câteva utilaje modernizau şoseaua ”împănată” cu afişe cu Geoană. "Învingem Împreună”, decreta PSD printre gropile lui Cosma. La fel de entuziaşti s-au dovedit şi muncitorii câtova făbricuţe din Parcul Industrial, care, îmbrăcaţi regulamentar, s-au aşezat prietenoşi la pozat. Tot pentru campanie.

Back To Top