Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Democrat-liberalii au dat şi ei startul campaniei electorale în Prahova. La Ploieşti, în mijlocul a peste 3000 de susţinători ai PDL, s-au aflat Emil Boc, Radu Berceanu, Gabriel Sandu, Adriean Videanu, Roberta Anastase, Sever Voinescu, în calitatea sa de purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu în campania electorală, dar şi toţi parlamentarii de Prahova ai PDL.

Emil Boc, la Ploieşti:

În opinia lui Emil Boc, nici Mircea Geoană nici Crin Antonescu nu au capacitatea de a conduce o ţară, şi cu atât mai puţin nu ar putea duce România spre bun simţ, aşa cum se laudă. "De numele lor nu se leagă nicio lege, nicio măsură care să ducă România spre progres. Dar se leagă suspendarea preşedintelui, blocarea votului uninominal, refuzul de a elimina pensile parlamentarilor. Asta nu înseamnă bun simţ”, a explicat Emil Boc cu prilejul mitingului electoral de la Ploieşti. 

Pe de altă parte, de numele lui Traian Băsescu se leagă intrarea României în UE, cota unică de impozitare de 16%, condamnarea comunismului şi votul uninominal, realizări reuşite fără compromisuri şi cu mari greutăţi. 

Democrat-liberalul Radu Berceanu este şi el sceptic în ceea ce priveşte capacităţile de preşedinte ale lui Crin Antonescu, în condiţiile în care prezidenţiabilul liberalilor nu deţine nici măcar un permis auto şi "nu ştie să conducă un autoturism”. După Berceanu, participanţilor la mitingul electoral le-a vorbit ministrul interimar al Telecomunicaţiilor, Gabriel Sandu, care le-a spus, râzând, celor prezenţi că antevorbitorul său are carnet de conducere avioane. În acelaşi context, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a spus despre şeful său de partid că este cel mai bun premier din ultimii 20 de ani. 

Replica nu a întârziat să apară, Boc apreciind-o pe Anastase drept cel mai performant preşedinte al Parlamentului din istoria României, mulţumindu-i totdată că reuşeşte să păstreze România pe o direcţia reformatoare. De asemenea, Roberta Anastase a atras atenţia asupra faptului că din informaţiile pe care le deţine, Mircea Geoană şi-ar forma un govern cu Adrian Năstase premeier, Marian Vanghelie ministru al Administraţiei şi Internelor, Viorel Hrebenciuc, ministru al Economiei şi Dan Voiculescu, ministru al Justiţiei.

Back To Top