Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

adrian dobreConsilierii locali ploieșteni ai Partidului Democrat Liberal, alături de președintele organizației municipale a PDL, Adrian Dobre, au anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că vor cere demisia primarului Iulian Bădescu, în situația în care se va accepta o nouă cerere de majorare a tarifului la gigacalorie, titrează muntenia.info

Operatorul Dalkia a depus o solicitare către CL Ploiești, în vederea creșterii tarifului la gigacalorie, de la 230 lei + TVA, la 260 lei + TVA. Cererea trebuie avizată de RASP Ploiești și de comisia de utilități. Pentru creșterea tarifului, în cazul propunerii la vot în cadrul consiliului local, este nevoie de majoritate simplă, cincizeci plus unu din voturile aleșilor locali.

„În momentul în care domnul primarul Bădescu va propune un proiect de hotărâre de majorare a gigacaloriei, vom începe procedura de strângere de semnături pentru demiterea domnului primar", anunță Adrian Dobre, președintele PDL Ploiești.

Back To Top