Categorie: Politic

partidul miscarea popularaPreședintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat, vineri, la Sighișoara, că formațiunea sa are acum 15 parlamentari. Noii membrii veniți de la PDL sunt Camelia Bogdănici, Florin Secară, Mihai Rogojan, Florin Gheorghe, Dragoș Gunia, Andrei Volosevici și Florin Popescu.

În debutul ședinței Colegiului director al PMP de la Sighişoara, Tomac i-a prezentat pe Elena Udrea, Cristian Preda, Daniel Funeriu și Gabriel Berca, nou veniți în formațiune, titrează Mediafax.

Deputatul PDL Adrian Gurzău, care a demisionat, vineri, din PDL și s-a înscris în PMP, spune că a făcut acest lucru pentru a crea „o opoziție reală la USL" și pentru „a dezvolta toate proiectele președintelui Traian Băsescu".

Pentru constituirea unui grup parlamentar este nevoie, la Camera Deputaților, de 10 deputați, iar la Senat de 7 senatori.

Surse din PMP au declarat, anterior, pentru Mediafax, că parlamentarii PDL Camelia Bogdăneci, Daniel Geantă, Dragoș Gunia, Petru Movilă și Adrian Gurzău vor trece la PMP, alături de Elena Udrea.

Alte surse politice declaraseră pentru Mediafax că Florin Secară, Florin Popescu, Florin Gheorghe, Andrei Volosevici și Ciprian Rogojan, parlamentari PDL, pleacă la PMP.

Cu o zi în urmă, deputatul PDL Dragoș Gunia a atacat dur conducerea PDL într-o declarație dată reporterilor APH.

Mai multe AICI.

Back To Top