Categorie: Politic

daniel chitoiuModificări la vârful Partidului Național Liberal. Surse din apropierea formațiunii politice au confirmat, pentru digi24.ro, înlocuiri de miniștri. Înainte de Delegația Permanentă de mâine, se pare că, în această seară, va avea loc o întâlnire de urgență a partidului, la Parlament, pentru a fi discutate mai multe decizii de înlocuire a unor miniștri.

Astfel, în locul lui Daniel Chițoiu, ministrul Finanțelor, va fi numit Eugen Nicolăescu, în prezent, ministru al Sănătății. În locul lui Nicolăescu, la Sănătate va veni fostul europarlamentar Cristian Bușoi, în prezent președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Iar după demisia lui Radu Stroe, de la Ministerul de Interne, va fi propus Sorin Frunzăverde.

Mai mult, chiar ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ar urma să fie înlocuită cu Cristina Pocora.

Prim vicepreședintele PNL, Klaus Iohanis, a afirmat recent că în partid este „un număr mai mic" de membri care cred că ieşirea de la guvernare ar fi o variantă, principalul argument fiind acela că „PNL pierde profil în cadrul alianţei", dar există „un număr mare de membri care vor să continue USL".

Mai multe AICI.

Back To Top