Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Aflat în sondaje la capitolul „restul”, candidatul Partidului Ecologist Român la prezidenţiale, Ovidiu Cristian Iane, a bifat şi Ploieştiul în lista turneului său electoral. Cum, probabil, s-a obişnuit să se facă de râs, lui Iane nu i s-a părut niciun moment că ar fi penibil, astfel că a vorbit „de la televizor”. Despre „băieţii deştepţi” şi despre agricultura „aflată la pământ”. Tip secretos din fire, cel mai ecologist dintre ecologiştii cu pretenţii la funcţia de preşedinte al României a refuzat să facă publică vreo „soluţie” din cele pe care spune că le are. Cel mai probabil, nu credem că le avea la el.

Conform propriilor declaraţii, Ovidiu Cristian Iane s-a întâlnit, la Ploieşti, cu posibilii săi alegători. Din câte se pare, ecologistul prezidenţiabil mizează pe pătura celor nemulţumiţi de „actuala clasă politică”, pe care a invocat-o la „AŞA NU”. Ovidiu Iane spune că vrea „o Românie normală, curată şi dezvoltată” şi că ecologiştii au soluţii reale la problemele reale ale românilor. 

Preşedintele Iane va elimina principala problemă a României: E-urile!

N-a vrut să spună ce poate face el sau partidul său pentru normalizarea, curăţarea şi dezvoltarea României, şi nici care sunt soluţiile reale. A dezvăluit, numai, care sunt probeleme reale ale românilor: „băieţii deştepţi”, „mafia supermarketurilor”, invadată de produse pline de E-uri, şi agricultura aflată „la pământ”. Dar, veste bună (chiar excelentă, am putea spune), „ecologiştii au direcţiile de dezvoltare pentru o economie sănătoasă”. 

Nu se ştie, deocamdată, care sunt acelea, pentru că, aşa cum spuneam în rândurile de mai sus, Ovidiu Cristian Iane nu a vrut să le dezvăluie, însă îşi asigură alegătorii că rezultatele sunt imediate. Pentru conformitate, ecologistul suprem a promis că dacă va deveni preşedinte va acţiona în direcţii neexploatate încă. Punctul culminant l-a constituit, însă, dezvăluirile pe care Iane le-a făcut. 

Zicere de la Iane: Ploieşti - un oraş cu 25 de milioane de locuitori

Ovidiu Iane ştie că Ploieştiul, „un oraş cu 25 de milioane de locuitori”, este unul dintre cele mai poluate oraşe din ţară, dar şi „unul din patru copii este alergic” la noxele din atmosferă. O altă problemă a Prahovei semnalată de candidatul ecologiştilor a fost aceea a „bazinului de apă de la Valea Călugărească”, care, se vede treaba, eclipsează muntele de pirită de la fostul Combinat Chimic. Firi active, ecologiştii lui Iane s-au lăudat cu o amplă mişcare de protest, graţie lor România având reprezentanţi la o mişcare de protest organizată împotriva construcţiei unei uzine nucleare la bulgari, aproape de graniţa cu România. 

Iane Armaghedon II

Din păcate, prezidenţiabilul reprezentat de un brad nu-şi aminteşte dacă şi când a plantat un copac, dar a ţinut să se plângă de faptul că Mircea Geoană îşi face campanie cu lopata lângă pini şi, în plus, îi mai şi fură din discursul electoral.
P.S. Pentru cei cărora poluarea din Ploieşti şi balta din Valea Călugărească le-au diminuat memoria, Ovidiu Cristian Iane este tipul implicat în scandalul Armagedon II. Arestat preventiv, mandatul său a fost revocat după numai trei zile.

 

Back To Top