Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova (Colegiul Urlaţi), Adriana Săftoiu, a anunţat că intenţionează să convingă consducerea la vârf a partidului pe care îl reprezintă să îi permită să candideze la funcţia de primar la Dej, oraşul său natal. Aflată, după nouă ani, în vizită la Dej, Săftoiu a constatat că spitalul din localitate arată ca în 1989, mult mai râu decât unitatea sanitară din Urlaţi. 

În ceea ce priveşte actuala criză politică, Adriana Săftoiu a declarat, la Bistriţa, că între cele două partide-rivale, PDL şi PNl sunt mai multe asemănări, însă „miezul” disputelor ar fi Traian Băsescu, cel care ”a jucat faţă de PNL rolul pe care a încercat să îl joace şi Năstase faţă de PD”. 

Mai exact, intenţia lui Adrian Năstase de a absorbi PD-ul, în 2004, ar fi „copiată” de Traian Băsescu acum. În opinia deputatului prahovean, PDL şi PNL ar trebui să colaboreze mai mult, mai ales că programul de guvenare a fost construit împreună. „Deja e o problemă faptul că Traian Băsescu şi-a propus să absoarbă PNL şi să facă un partid prezidenţial”, a mai spus Adriana Săftoiu.

Back To Top