Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

eugen nicolicea ministrul pentru relatia cu parlamentulAcesta este planul noului ministrul propus pentru Relaţia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, care a fost avizat, astăzi, de către comisiile juridice reunite ale Parlamentului.

Eugen Nicolicea a afirmat că „şi legea amnistiei trebuie adoptată, după dezbaterea publică și după ce este «cântărită»".

„Trebuie să aibă loc o dezbatere publică. Întotdeauna când se trece de la un cod penal cu pedepse mai mari la un cod penal cu pedepse mai mici, trebuie date nişte legi tranzitorii, printre care sunt acestea de amnistie şi graţiere pentru a nu avea persoane condamnate cu pedepse foarte mari, pe vechiul cod, şi apoi persoane cu pedepse mult mai mici pentru aceeaşi faptă, poate chiar în aceeaşi zi. De aceea este nevoie de aceste legi tranzitorii. Ele trebuiau să fie adopte din iunie-iulie, ca să nu cumva să fie socotite că se fac pe picior", a spus Nicolicea, în faţa comisiilor reunite, titrează gandul.info.

Printre lucrurile pe care Nicolicea le-a promis se numără şi statutul minorităţilor, despre care ministrul propus a spus că trebuie finalizat „pentru că zace de atâta timp".

Ministrul propus pentru Relaţia cu Parlamentul a mai spus că promite, aşa cum face toată lumea, că va încerca să diminueze numărul foarte mare de ordonanțe de urgență adoptate de Parlament.

Mai multe AICI

 

Back To Top