Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gunia dragosVotul parlamentarilor Partidului Mișcarea Populară a fost un vot „la vedere" împotriva validării guvernului „Ponta 3", anunță filiala prahoveană a PMP într-un comunicat trimis presei.

„Așa cum a fost anunțat încă de ieri, PMP a inițiat un text de contestare la CCR privind investirea noului guvern, text semnat împreună cu parlamentarii PDL. Motivația acestui demers o constituie fortarea unui vot fără modificarea programului de guvernare, cu alte cuvinte există o nouă structură politică guvernamentală pe un program votat în altă componență politică", se afirmă în documentul menționat.
„PMP este partidul care a lansat ideea contestării guvernului Ponta 3 la Curtea Constituţională.
Lideri PMP precum Elena Udrea sau Cristian Preda au semnalat primii că procedura anunţată pentru instalarea guvernului „Ponta 3" e viciată şi au afirmat că PMP va contesta la Curtea Constituţională un eventual vot al Parlamentului pentru noul guvern.
Duminică, Cristian Preda a spus că un guvern Ponta 3 va fi în afara Constituţiei dacă va opta pentru o altă formulă politică, cu noi miniştri, şi că hotărârea Parlamentului de a valida un astfel de guvern poate fi atacată la CCR.
Luni, Elena Udrea a spus clar că PMP va ataca la Curtea Constituţională noul executiv şi a făcut un apel la toate forţele politice din opoziţie să se alăture demersului.
Ideea lansată de PMP a fost acceptată şi de parlamentarii PDL şi împreună am depus contestaţia la Curtea Constituţională. Este un gest firesc de opoziţie", consideră reprezentanții Mișcării Populare, filiala Prahova.
„Considerăm că acordul semnat între PSD, UDMR, PC şi UNPR modifică programul de guvernare al USL asumat în decembrie 2012. În mod evident, guvernul aprobat ieri în Parlament este ilegitim, fiindcă se bazează pe un nou program de guvernare, care nu a fost votat de Parlament.
Totodata precizăm că nu există o problemă cu aducerea UDMR la guvernare. Noi ridicăm problema respectării programului de guvernare și asteptăm transparentizarea înțelegerii cu UDMR pentru că în viziunea PMP sunt multe formulari vagi în această înțelegere, formulări care pot lăsa loc de interpretări", se mai afirmă în comunicatul PMP semnat de deputatul Dragoș Gunia, parlamentar al Mișcării Populare.

Back To Top