Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

victor ponta premierÎn prima ședință a noului guvern, premierul Victor Ponta a declarat că îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului pentru un program de acţiuni, nu pe un program de guvernare. „Am văzut un val de optimism că e pace între Guvern şi preşedinte. Nu îmi fac asemenea iluzii, nu va fi pace până în decembrie", a spus Victor Ponta.

„Noul guvern, aşa cum am decis aseară, astăzi avem finalizat documentul, în baza art 114 din Constituţie, îşi va angaja răspunderea pentru un program. Nu program de guvernare. Aşa spune Constituţia, aşa facem. Este un program de acţiuni pentru care cerem sprijinul în perioada următoare. Cuprinde principalele acţiuni în perioada următoare, nu l-am inventat peste noapte, ci este inspirat aproape în totalitate din programul de guvernare din 2012. Sunt lucruri care s-au realizat şi nu are rost să le mai propunem încă o dată, sunt şi lucruri noi care trebuie asumate şi trebuie aprobate de Parlament", a mai adăugat premierul, citat de digi24.ro.

„Am văzut un val de optimism că e pace între guvern şi preşedinte, eu nu îmi fac asemenea iluzii, nu e deloc pace şi nici nu cred că va fi pace până în decembrie, până nu vom avea un preşedinte care să înţeleagă să fie preşedintre arbitru, nu un preşedinte jucător. Aseară a fost un armistiţiu impus de votul parlamentului de marţi şi de realitatea regională şi europeană", a mai adăugat Victor Ponta.

Mai multe AICI

 

Back To Top