Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia, a semnat contractul de achiziţionare a unei noi instalaţii de transport pe cablu, tip telescaun cu patru locuri, care va începe să funcţioneze în sezonul de schi 2010-2011. Oprea consideră că investiţia, care este inclusă în proiectul „Dezvoltarea zonei turistice Sinaia-Perla Carpaţilor”, este utilă dezvoltării infrastructurii turistice din staţiune, în perspectiva pregătirii Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) din 2013.

Noul telescaun va facilita transportul participanţilor la FOTE 2013, care vor putea ajunge la pârtiile din Valea Soarelui, unde vor fi susţinute probele de schi şi snowboard. „Prin toate proiectele pe care le-am demarat deja sau prin cele la lucrăm în prezent vrem să dezvoltam cât mai mult domeniul schiabil din Sinaia. Deoarece Sinaia deţine cel mai vast domeniu schiabil din România, îmi doresc ca până în 2013, pârtiile şi instalaţiile de transport pe cablu să fie la nivelul pe care îl impune Festivalul Olimpic al Tineretului European”, a declarat primarul Oprea. 

Instalaţia de transport pe cablu va funcţiona în Valea Soarelui, străbătând o lungime de 1.610 metri şi având o capacitate de transport de 1.800 de persoane pe oră. Telescaunul va deservi alte două noi pârtii care vor fi amenajate în Valea Soarelui. Pentru demararea acestei investiţii au fost alocaţi de la bugetul central 9,5 milioane lei, bani care vin în completarea surselor locale de finantare a proiectelor de investiţii în turism pe anul 2009. Termenul de finalizare al investiţiei este de şase luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor. În prezent, în Sinaia transportul pe cablu se realizează, pe lângă telecabină, şi cu telegondola inaugurată în decembrie 2007. Instalaţie are ca punct de plecare Cota 998, iar ca punct terminus Cota 1.400. 

Telegondola străbate 1.310 metri şi are o diferenţă de nivel de 442 metri. Capacitatea de transport este de 1.700 de persoane pe oră, iar timpul de parcurgere al traseului este de cinci minute. Telegondola are 35 gondole cu capacitatea de opt persoane, investiţia fiind de 7,7 milioane de euro. 

Primarul trădător? 

Vlad Oprea, primarul staţiunii Sinaia, a fost atacat de presa centrală fiind considerat un „edil trădător”, deoarece a primit de la Guvern suma de 60.000 de lei. Edilul „Perlei Carpaţilor” nu a acceptat acuzele ziariştilor şi a redactat un comunicat de presă încercând să se apere. "Am fost, sunt si voi fi mereu un liberal”, afirmă primarul Oprea. „Niciodată nu voi pune mai presus de votul celor care cred în PNL vreo formulă financiară. Deoarece Sinaia este unică, şi aici nu mă refer doar la renumele ei ci şi la faptul că este singurul oraş din Valea Prahovei sub conducere liberală, consider articolele din presă drept o metodă de manipulare a electoratului pentru a crea confuzie şi de a schimba curentul liberal de susţinere a candidatului PNL Crin Antonescu”, mai scrie primarul liberal care îşi reafirmă încă odată sprijinul pentru candidatul liberal la preşedinţia României.

Back To Top