Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Bogdan Nica, candidatul PNL pentru Colegiul 5 Senat, este preocupat de siguranţa copiilor în şcoli. După ce i-a adresat o scrisoare deschisă primarului Andrei Volosevici pe această temă, Nica a reluat subiectul într-o conferinţă de presă. El a anunţat că mai mulţi părinţi au decis ca pe bază de voluntariat să asigure paza în câteva şcoli unde s-au produs furturi şi agresiuni. Ieri, 16 octombrie, liberalul s-a ţinut de promisiune, apărând în faţa liceului de Artă pentru a face pază.

„Mi se pare jenant să urlăm în pustiu şi să nu fim băgaţi în seamă. Este anormal ca elevii să fie bătuţi şi tâlhăriţi în şcoli, iar autorităţile locale să nu ia nicio măsură. Mă simt obligat să iua atitudine pentru că sunt părinte şi cetăţean”, a declarat Nica. El a mai spus că e a constatat că, în ultima perioadă, este foarte des fotografit, iar o maşină îl urmăreşte în permanenţă.

„O să fac şi eu, la rândul meu, nişte fotografii, şi o să vă arăt maşina cu pricina. Poate reuşim să facem o identificare”, a anunţat liberalul. Fostul secretar general al Ministerului Sănătăţii îşi doreşte „o campanie serioasă”. „Nu am venit aici să trec meteoric, ci să construiesc, să realizez ceva. Poate mai sunt şi alţii care s-au săturat de răspunsuri şmechereşti şi aşteaptă să se şi facă ceva. Încerc să îi conving pe ploieşteni că un senator este altceva decât ceea ce ştiau ei”, a mai declarat Bogdan Nica, care a anunţat că va încerca să „joace” după nişte reguli. Liberalul a mai afirmat că nu şi-a propus ca în perioada care precede debutul campaniei electorale să apeleze la bannere publicitare, ci preferă doar să se întâlnească, cât mai des, cu oamenii din zona în care îşi va depune candidatura.

Back To Top