Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Bogdan Nica se luptă cu taxele aberante Liberalul Bogdan Nica, fost secretar general în Ministerul Sănătăţii, s-a săturat de „taxele aberante”. Candidatul PNL din Colegiul 5 Senat, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va începe să strângă semnături pentru anularea „birurilor fără rost”. Penelistul s-a referit la două asemenea taxe plătite de cetăţenii Ploieştiului: taxa apa meteorică şi cea pentru radio şi TV.

„Voi vorbi cu oamenii şi voi aduce în atenţia opiniei publice problemele pe care aceştia mi le prezintă”, a spus Nica. „Taxa pe apa de ploaie este una cât se poate de ridicolă. Nu poţi, ca cetăţean, să o plăteşti, în condiţiile în care, de exemplu, nu eşti racordat la reţeaua de canalizare a oraşului” , a mai precizat liberalul. Bogdan Nica nu este de acord nici cu taxa radio-TV. 

„Posturile publice de radio şi televiziune prezintă, în mod cert, politica Guvernului. Nu mi se pare normal şi corect ca oamenii să finanţeze aceste posturi, mai ales că există şi posibilitatea ca unii dintre noi nici să nu urmărim canalele de radio şi televiziune publice”, a declarat fostul secretar general al Ministerului Sănătăţii. „Există situaţii în care unii plătesc de două ori această taxă, deşi nu au două aparate. 

Chiar Adrian Năstase spunea, la un moment dat, că, la Cornu, plăteşte de două ori taxa radio-TV, deşi nu are televizor şi în grajd”, a punctat Bogdan Nica. Candidatul liberalilor a precizat că va începe, săptămâna viitoare, strângerea celor 100.000 de semnături necesare anulării celor două taxe „ridicole”.

Back To Top