Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

pnl-siglaLiberalii se pregătesc să depună o moţiune de cenzură pentru reducerea CAS şi eliminarea impozitului pe profitul reinvestit, informează MEDIAFAX.

PNL va iniţia demersurile pentru depunerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta III dacă până la data de 1 mai Executivul nu va introduce măsurile de reducere a CAS cu cinci puncte procentuale şi de eliminare a impozitului pe profitul reinvestit, cu aplicare de la 1 iulie.

"De introducerea acestor măsuri depinde introducerea moţiunii de cenzură. Suntem decişi ca, dacă Guvernul Ponta minte în continuare şi nu introduce aceste măsuri cel târziu până la 1 mai, cu termen de intrare în vigoare a scăderii CAS cu cinci punctre procentuale şi renunţarea la profitul reinvest de la 1 iulie, PNL va iniţia demersurile pentru moţiunea de cenzură", a precizat liderului deputaţilor PNL, George Scutaru, marţi, într-o conferinţă de presă.

Acesta a arătat că moţiunea de cenzură va fi introdusă în această sesiune parlamentară în cazul neîndeplinirii angajamentelor asumate de Guvern în privinţa celor două măsuri de reducere a fiscalităţii.

Scutaru a spus că moţiunea de cenzură este un act politic de care opoziţia beneficiază pentru a provoca o dezbatere parlamentară şi pentru a cenzura astfel politicile Guvernului.

Back To Top