Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

victor ponta la ploiestiPremierul Victor Ponta a participat, vineri, 2 mai, la un miting electoral organizat de Alianţa electorală PSD-UNPR-PC Prahova, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti.

Victor Ponta a fost însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea, de Daniel Constantin, preşedintele PC, dar şi de candidaţii la europarlamentare Ecaterina Andronescu, Viorica Dăncilă, Daciana Sârbu şi Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, candidat din partea PC Prahova la alegerile din 25 mai.

Mitingul Electoral al Alianţei PSD-UNPR-PC desfăşurat vineri, 2 mai 2014, la Ploieşti, face parte din şirul de manifestări electorale organizate de Alianţa PSD-UNPR-PC în campania pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, aceștia mai având o întâlnire alectorală, în aceeași zi, în comuna Păulești.

Premierul Victor Ponta și-a început discursul făcând o paralelă la campania electorală din 2012. "În 2012 când m-am prezentat în fața dumneavoastră, alături de alți colegi, erau mai populari cei care strigau "Jos, Băsescu". Astăzi, mă bucur că nu există doar acest slogan, ci că mai există unul, "Victor Ponta, preşedinte".

Eu nu vă cunosc de pe străzi, ci din bătăliile pe care USL- ul le-a dat împreună, în 2012, ca Mircea Cosma să fie președintele Consiliului Județean Prahova şi Iulian Bădescu, primar. Atunci, cu Daniel, cu Crin Antonescu, cu toţi ceilalţi, am spus că vom lupta împotriva lui Băsescu până la capat. Noi ne ţinem de cuvânt. Astăzi suntem din nou în faţa dumneavoastră şi vă spun că mai avem puţin şi vom face dreptate până la capăt. Vom câştiga în 25 mai şi vom candida şi la prezidenţiale", a precizat Ponta.

Victor Ponta a declarat în discursul ţinut în faţa membrilor şi simpatizanţilor celor trei partide din Prahova că nu va candida la Preşedinţie "decât dacă îl susţine şi Prahova", asigurându-i pe prahoveni că anul acesta va începe autostrada Comarnic-Braşov.

"Vreau să vă spun şi dumneavoastră, aşa cum le-am spus şi altora, că nu candidez la funcţia de preşedinte decât dacă mă susţine şi Prahova. Dar până atunci mai avem multe lucruri de făcut. Cred că lucrurile bune din infrastructură, economie, agricultură (...) trebuie să le continuăm pentru ca oamenii să simtă că au votat cu adevărat bine în 2012 şi să rămână alături de noi. Despre ce am făcut pentru Ploieşti pentru Prahova, mai sunt încă multe de făcut. Iar anul acesta, vreau să mi ţin cuvântul față de Mircea Cosma, față de prahoveni, față de toţi românii, anul acesta începem Comarnic-Braşov, autostrada de care are nevoie românii. Şi cred că o să fiu alături de voi şi când o s-o inaugurăm", a afirmat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a îndemnat, vineri, la Ploiești, electoratul alianţei PSD-UNPR- PC să se concentreze şi să participe la scrutinul din 25 mai pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European.

În acest context, preşedintele PSD a subliniat că alegerile europarlamentare din 25 mai „nu sunt pentru a desemna nişte oameni care merg la Bruxelles, ci despre cât de mândri putem fi în Europa, despre cum trebuie să fim reprezentaţi în Europa".

La întâlnirea de la Ploieşti au participat primarul Ploieștiului Iulian Bădescu, președintele Consiliului Județean Prahova Mircea Cosma, președintele PSD Prahova Daniel Savu, vicepreședintele UNPR Daniel Niculae, senatorii Augustin Mitu, Radu Oprea şi Dan Ioniţă, deputaţii Andrei Sava şi Răzvan Tănase, precum și consilieri locali şi judeţeni ai celor trei formațiuni politice.

Back To Top