Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Comentariile pe marginea unei înregistrări video în care Traian Băsescu pare să lovească un copil au monopolizat prima săptămână a campaniei celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Sunt martori care spun că preşedintele în exerciţiu nu l-ar fi atins pe minor, însă sunt şi voci care spun că, de fapt, băieţelul ar fi încasat-o de două ori. Traian Băsescu este decis să-i dea în judecată pe toţi cei care au lansat filmul, despre care spune că este trucat.

MANIPULAREA ROŞIE / Traian Băsescu: „Sistemul ticăloşit a ieşit la suprafaţă” Incidentul s-ar fi produs la Ploieşti, în timpul unui miting electoral al Alianţei DA în campania electorală din 2004. Pe scena respectivă se aflau atât reprezentanţi ai democraţilor, cât şi ai liberalilor. Dacă liberalii, în frunte cu Dinu Patriciu, spun că au văzut când Băsescu l-ar fi pocnit pe băiat, cei aflaţi în imediata apropiere a aşa-zis-ului incident neagă vehement acest lucru. În înregistrarea respectivă, Traian Băsescu, aflat pe scenă, poartă un dialog cu o femeie care îi prezintă "o situaţie gravă”. În stânga femeii, un copil de 10 ani primeşte un dos de palmă. Copilul se fereşte, însă revine imediat la locul său. 

"Nişte imbecili şi proşti”

"Băsescu şi Iliescu sunt nişte imbecili şi proşti” sunt cuvintele pe care le-ar fi spus Bogdan Istrăţoiu şi care l-ar fi enervat foarte tare pe Traian Băsescu. Ana Ghiţă, femeia care îi explica preşedintelui situaţia sa spune, însă, că nimic nu este adevărat. În înregistrare, însă, se vede cum preşedintele în exerciţiu îşi ia privirea de la femeie şi îşi îndreaptă dosul palmei drepte spre băiat. Băiatul se fereşte, însă revine imediat la locul său. Când i-au fost prezentate prima dată imaginile, Traian Băsescu, aflat într-o emisiune la Realitatea TV, nu a negat incidentul, însă a spus că nu-şi aminteşte nimic. Nu s-a exprimat, însă, nici în privinţa eventualităţii ca filmul să fi fost trucat. Un motiv suficient de bun pentru adversarii săi politici de a-l acuza că vrea să muşamalizeze consecinţele. 

Secret păzit pentru campanie

Liberalii prahoveni care s-au aflat pe scenă la mitingul electoral par să fi ştiut de incident, chiar dacă nu toţi au văzut episodul, încă din 2004, însă nimeni nu a suflat vreo vorbă, aşteptând, cel mai probabil, să folosească "evenimentul” la un moment bine stabilit. Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL, Adrian Semcu, a anunţat că el doar a auzit despre ce ar fi făcut Băsescu, de la colegii care au bârfit pe marginea evenimentului. 

Din câte se pare, filmarea a fost făcută de doar doi operatori de televiziune: unul din Câmpina şi unul din Ploieşti. Nimeni nu poate spune, acum, cine a vândut imaginile şi cui. Principalul suspect, în opinia liberalilor, ar fi cameramanul câmpinean, care i-a oferit înregistrarea şefului său de la acea vreme, senatorul PDL Georgică Severin. Acesta din urmă a transmis un comunicat prin care se dezice de orice implicare şi în care avertizează că îi va acţiona în instanţă pe toţi cei care lansează miniciuni la adresa sa. "Nu am deţinut niciodată imaginile de la mitingul electoral din Ploieşti din 2004 prezentate în ziua de 26 noiembrie 2009 pe site-ul "Gardianul" şi preluate de o serie de televiziuni centrale. În filmările efectuate de Prima Tv Câmpina la respectivul miting nu a apărut scena respectivă. Nu am nici o legătură cu apariţia în media a imaginilor menţionate anterior. Îmi rezerv dreptul de a acţiona în judecată pentru calomnie pe orice persoană sau instituţie media, care va mai face conexiuni între mine şi situaţiile menţionate la punctele 1, 2 şi 3 din prezentul comunicat de presă”, a precizat Georgică Severin.

 

Să decidă instanţa


Şi Traian Băsescu este decis să îi dea în judecată pe care stau la baza scandalului: Dinu Patriciu, primul om care a adus în discuţie episodul şi cotidianul Gardianul, cel care a postat "un film trucat, fără nicio expertiză iniţială” pe pagina sa web. Compătimindu-l pe Bogdan Istrăţoiu târât într-o campanie murdară ("Un copil care este supus unei presiuni mediatice extraordinare doar în interesul candidatului Mircea Geoană, utilizându-se pentru aceasta filme trucate. Nu vreau să mă întreb cum s-ar fi simţit oricare dintre noi, dacă în această situaţie ar fi fost un copil al nostru”), Traian Băsescu a ţinut să sublinieze faptul că în ultimele zile ale acestei campanii a ieşit la suprafaţă doar mizeria din spatele lui Mircea Geoană, acea mizerile pe care, în urmă cu patru ani el o califica drept "sistemul ticăloşit”.

 

Back To Top