Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Atent la imaginea partidului său, Vosganian vrea independenţă pentru PNL Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, şi-a avertizat colegii asupra necesităţii păstrării independenţei formaţiunii politice pe care o reprezintă, orice „coabitare” cu social-democraţii prezentând pericole.


„PNL trebuie să fie atent cu electoratul urban, pe care l-a recâştigat, dar care este unul pretenţios”, a menţionat Vosganian. În opinia vicepreşedintelui liberal, PNL trebuie să-şi păstreze identitatea şi, o dată cu ea, se ating trei obiective: stoparea declinului economic, o alianţă eficientă cu PSD şi onoarea ambelor partide. "PNL trebuie să fie la guvernare acum.


Este o responsabilitate implacabilă, iar experienţa acumulată cât am fost la putere este utilă", a mai spus Vosganian. Opiniile lui Vosganian nu sunt, însă, singulare, astfel că mai mulţi fruntaşi liberali au subliniat faptul că înţelegerile făcute la nivel naţional nu sunt literă de lege şi la nivel local, iar susţinerea lui Mircea Geoană la funcţia supremă în stat nu înseamnă o alianţă PNL-PSD.

Back To Top