Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

MONICA-MACOVEI 1Prezentă la un miting electoral în municipiul Ploiești, fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, candidat la alegerile europarlamentare din partea PDL, a atacat dur actuala putere, acuzându-l pe Victor Ponta că a adus corupția până la nivel de politică de stat.

„Victor Ponta a adus corupția până în birourile sale. Spuneau cei de la PSD în campania din 2012 că vor dreptate până la capăt. Și noi vrem dreptate până la capăt pentru Dragnea, Oprișan, Cosma tatăl și fiul, pentru Duicu, pentru Constantinescu, pentru Mazăre, pentru Sebastian Ghiță și pentru Ponta. DNA este coșmarul PSD. Atunci când Ponta a declarat că dacă pierd alegerile prezidențiale din toamnă scapă cine poate avea dreptate - asta spuneau, trebuie să câștigăm președinția pentru a schimba procurorii DNA.

Cu DNA, avem miniștri la închisoare, sau cercetați penal, primari, deputați și consilieri. Fără DNA, mătușa Tamara ar fi o rudă săracă și necunoscută. Fără DNA, v-ați uita la blaturi, nu la fotbal", a declarat europarlamentarul Monica Macovei la Ploiești.

{avsplayer videoid=39 width=690 height=400}

Back To Top