Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

europarlamentareUn independent şi trei membri de partid din Prahova îşi vor încerca şansele la alegerile pentru Parlamentul European care se vor desfăşura, duminică, pe 25 mai.

Ploieşteanca Corina Ungureanu, fosta gimnastă a României, va candida ca independent pentru Palamentul European.

Încă din august 2013, Corina Ungureanu şi-a anunţat decizia de a candida ca independent pentru un mandat de europarlamentar la alegerile din acest an. Ea a anunţat atunci că, pentru a putea candida, a decis să demisioneze din PSD, partid al cărei membru devenise în urmă cu peste un an. Corina Georgiana Ungureanu, născută în 29 august 1980 la Ploieşti, a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999.

Un alt prahovean, de data aceasta de pe listele PSD-UNPR-PC este Laurenţiu Rebega, aflat pe locul 14 al listei comune ale alianţei pentru europarlamentare. Laurenţiu Rebega este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Laurenţiu Rebega, preşedintele Partidului Conservator Prahova, este principalul candidat al partidului desemnat să candideze la alegerile europarlamentare. Nascut în 1976 la Vălenii de Munte, de profesie inginer, Laurenţiu Rebega este Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova din iunie 2012 şi se arată un susţinător al agriculturii.

Prahoveanul de pe lista PNL pentru europarlamentare este Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu, liderul partidului.

Cunoscută mai mult drept soţia lui Crin Antonescu, Adina Vălean este în Parlamentul European din 2005 ca euroobservator şi apoi europarlamentar. Deşi cu o prezenţă mai discretă pe plan intern, Adina Vălean a devenit vicepreşedinte al ALDE şi raportor al PE pe subiecte importante. Acum candidează pentru un al treilea mandat de europarlamentar.

Adina Ioana Vălean s-a născut în 1968, comuna Ţintea, judeţul Prahova. După studiile de matematică, a devenit profesoară, meserie la care a renunţat în 1997 când a devenit funcţionar în Ministerul Tineretului şi Sportului. În PNL s-a înscris în 1999, fiind secretar general al TNL (2000-2002) şi, din 2006, vicepreşedinte la PNL Prahova.

Al patrulea prahovean îl regăsim pe listele PDL, pe locul 9, fostul deputat din perioada 2004-1012, prahoveanul Mihai Apostolache.

Mihai Apostolache a fost ales în 2004 şi în 2008 pe listele Partidului Social Democrat, însă din martie 2010 face parte din Partidul Democrat-Liberal. Acesta ocupă funcţia de secretar general al PDL Prahova. Politicianul a fost deputat al Colegiului 5 Vălenii de Munte pe perioada a două mandate.

României îi revin, la alegerile din 2014, 32 de locuri de eurodeputaţi în Parlamentul European.

Back To Top