Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

mircea basescu-arestatMircea Băsescu, fratele preşedintelui, şi-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul Poliţiei Capitalei, urmând să afle dacă va rămâne sau nu după gratii pentru următoarele 30 de zile. Anchetatorii îl acuză pe Mircea Băsescu de trafic de influenţă. Fratele preşedintelui României ar fi primit 250.000 de euro prin intermediari de la familia interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Procurorii DNA l-au reţinut şi pe cel care ar fi intermediat afacerea, Marian Căpăţână.

Fratele preşedintelui a ajuns ieri la arestul central al Poliţiei Capitalei, urmând să fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Bucureşti.

Fratele preşedintelui a fost reţinut de procurorii de DNA, potrivit cărora acesta a primit suma de 250.000 de euro de la un denunţător, (detalii AICI) prin intermediar, în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă magistraţii învestiţi cu soluţionarea cauzei referitoare la infracţiunea săvârşită de tatăl denunţătorului, precum şi a altor cereri incidente în respectiva cauză, în scopul de a obţine o hotărâre favorabilă, fie condamnarea la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

La DNA au fost audiaţi, în acelaşi dosar, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, soţia acestuia, Fănica Anghel, care au fost aduşi din penitenciar, şi Marian Căpăţână, despre care familia interlopului susţine că ar fi fost intermediarul banilor pentru Mircea Băsescu.

Citeşte şi: Reacțiile lui Traian Băsescu referitoare la șantajul fratelui său: "ÎNTRE CONSOLIDAREA JUSTIŢIEI ŞI REFLEXUL DE A-MI APĂRA FRATELE, ALEG CONSOLIDAREA JUSTIŢIEI"

Back To Top