Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

pnl-ploiestiPlouă cu demisii în PNL Prahova. După dizolvarea Biroului Municipal, în această seară, alte două nume grele și-au anunțat plecarea de la conducerea partidului. Este vorba de Bogdan Nica şi Alexandri Nicolae. 

Întreaga conducere PNL Ploiești a fost demisă luni seară prin votul membrilor Delegației Permanente a PNL Prahova. Primul care şi-a dat demisia din funcţiile de conducere a fost Horia Toma, care a anunţat că nu este de acord cu măsura de dizolvare a Biroului Municipal Ploieşti, motiv pentru care renunţă la funcţia din Biroul Teritorial Judeţean, (detalii AICI)

O altă noutate zguduitoare în PNL Prahova, este dizolvarea Biroului Municipal Câmpina. Astăzi, Biroului Permanent Teritorial PNL Prahova a aprobat dizolvarea Biroului Municipal Câmpina.

„A fost Biroul Permanent Teritorial şi cu votul celor opt membri cooptaţi la Delegaţia Permanentă a fost dizolvat Biroul Municipal Câmpina. Eu oricum nu-mi doream funcţia de preşedinte. Eu, deocamdată, lupt pentru democraţie. În Prahova nu există însă democraţie. Eu sunt de principiu că trebuie să existe un dialog sincer, dar acesta este stilul în România. Mă gândesc serios ce am de făcut", a declarat pentru observatorulph.ro deputatul Virgil Guran, care nu mai deţine funcţia de preşedinte al PNL Câmpina.

Back To Top