Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul de Mizil, Adrian Năstase, a comentat, pe blogul său, câteva impresii faţă de şedinţa social-democraţilor de vineri, când, oficial, Mircea Geoană a primit votul de încredere din partea colegilor săi şi a decis respingerea noului cabinet Emil Boc. În ceea ce priveşte susţinerea lui Geoană, Năstase crede că a fost una normală, "prin care am refuzat să intrăm într-o logică a confictului şi a scandalului, impuse din afara partidului". Pe de altă parte, deputatul prahovean este convins că miza şedinţei nu a fost, nicidecum, statutul şefului său de partid.

Năstase se teme de deciziile pripite / De la Mizil, pe blog, grăire...

"Votul a fost pentru o continuare înţeleaptă în logica instituţională, cea care impune ca deciziile să fie luate într-o continuitate firească: mai întâi, aşezat şi raţional, trebuie să facem analiza tuturor lucrurilor din această perioadă, iar abia apoi să luăm decizii. Alternativa, cea de a lua mai întâi decizii la cald şi apoi să analizăm, sau chiar fără să mai analizăm nimic, nu este o cale normală. Asa că vineri, la reuniunea noastră, am respins acest mod de a face politică", a scris Năstase.


Acesta din urmă a explicat şi motivul pentru care este absolut necesară o analiză a alegerilor, dar şi a obiectivelor PSD. "Pentru noi, în această analiză, va fi fundamental să intuim ce vrea să facă cel care, prin deciziile luate după câştigarea (sic!) alegerilor dovedeşte că este în continuare principalul nostru adversar, Traian Băsescu.


Este deja foarte clar că Băsescu nu se schimbă şi nu vrea reconciliere. El vrea, în opinia mea, patru lucruri:
1. Vrea "domesticirea” PSD, astfel încât din opoziţie să nu reprezinte o ameninţare. De aceea, Băsescu nu e deloc dezinteresat de cine va conduce partidul. Şi va lucra din umbră pentru a-şi impune varianta cea mai convenabilă.
2. Vrea, în acelaşi timp, şi slăbirea PNL şi a lui Antonescu, pentru ca PDL să rămână singur şi puternic pe zona de dreapta.
3. Vrea asigurarea controlului total asupra guvernării, dar şi inventarea unei formule care să îi asigure identificarea unui ţap ispăşitor peste jumătate de an, atunci când efectele guvernării nu vor mai putea fi ascunse (de aici şi ofertele otrăvite făcute unor colegi sau unor liberali)
4. În fine, vrea şi dobândirea unui control tot mai mare asupra infrastructurii administrative din ţară, pentru a pregăti în linişte alegerile locale şi parlamentare din 2012 (vezi atacurile pornite împotriva primarilor şi consilierilor noştri)", consideră Năstase.

Back To Top