Categorie: Politic

congres pnl 1Președintele PNL Prahova, Mircea Roșca, scrie într-o postare pe pagina personală de Facebook că, odată cu alegerea sa în funcția de vicepreședinte al PNL, la nivel național, a repurtat cea mai importantă victorie de când e în politică și de când slujește „marele Partid Național Liberal". Totodată, Roșca nu uită să îi atace pe opozanții săi din cadrul filialei județene, numindu-i „intruși". Iată postarea integrală:

Ieri am repurtat cea mai importanta victorie de cand sunt in politica si de cand slujesc marele Partid National Liberal. Am fost ales, pentru prima data prin vot uninominal, vicepresedintele Partidului National Liberal. Sper ca tot ceea ce-si propune PNL, de-acum incolo, sa reprezinte o reusita, iar eu, prin prisma aceasta, sa ajut judetul Prahova, asa cum am facut-o de fiecare data. Ideile, proiectele si strategiile de viitor ale Partidului National Liberal, se vor regasi in judetul nostru si va asigur ca voi veghea ca judetul Prahova sa se bucure de victoriile marelui partid PNL.

Desi am trecut prin momente grele, intrucat multi intrusi din filiala Prahova au vrut raul partidului, impreuna am reusit. Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine, cu tot ceea ce ati putut, chiar si cu gandul. Tinem aproape. Trebuie sa fim optimisti, trebuie sa credem in noi si in ceea ce ne-am propus!

Foto: pagina Facebook Mircea Roșca

Back To Top