Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Geoană vrea un nou Cod Electoral Liderul social-democrat, Mircea Geoană, nu a reuşit să depăşească momentele în care s-a declarat câştigător al alegerilor prezidenţiale şi a fost "preşedinte de-o noapte”. 

El a anunţat că va pleda pentru legiferarea unui Cod Electoral care să elimine "imperfecţiunile constatate la ultimele scrutine”. 

"Frustrarea mea personală este imensă, să fii acolo şi să afli că nu mai eşti", a spus Geoană într-o emisiune televizată. El a ţinut să sublinieze faptul că "se simte nevoia de a veni cu un nou Cod Electoral, un sistem de legi electorale, să depăşim această etapă profund nedemocratică. Alegerile nu mai reflectă voinţa suverană a poporului român".


Preşedintele PSD a mai recunoscut, cu acelaşi prilej, că dacă ar fi ajuns preşedintele României, ar fi chemat şi PD-L la guvernare. "Aş fi încercat să merg chiar dincolo de proiectul Johannis şi să fi oferit inclusiv PD-L pentru un guvern de uniune naţională. Au fost folosite o serie de clişee în această campanie care nu au nicio legătură cu realitatea: Sunt eu comunist? Eu cred că domnul Băsescu ar fi putut să găsească un independent convenabil tuturor. Ar fi fost un gest de inteligenţă politică, a ratat momentul", a conchis Geoană. I.C.

Back To Top