Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Acuzat că ar fi discutat cu preşedintele Traian Băsescu pentru o eventuală intrare a PNL la guvernare, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este de părere că liberalii sunt în pericol în faţa unei înţelegeri între PDL şi PSD pe tema introducerii uninominalului majoritar. Tăriceanu crede că locul PNL este, acum, la guvernare, însă Crin Antonescu l-a dus în opoziţie.

Tăriceanu sare la gâtul lui Crin / „PNL pare ghidat de interese personale” "Cel mai mare pericol pentru Partidul Naţional Liberal este o înţelegere tactică între PDL şi PSD. Această înţelegere va avea ca scop marginalizarea PNL şi pregătirea terenului pentru bipartidism prin introducerea votului uninominal neproporţional (majoritar), în unul sau două tururi. Nimic nu le-ar conveni mai bine foştilor colegi din FSN decât un sistem politic simplificat, în care să îşi împartă puterea. PSD şi PDL sunt adversari, dar asta nu îi va împiedica să colaboreze pentru a marginaliza PNL. Cum? Simplu: împărţindu-şi puterea la nivel local şi introducând sistemul de vot uninominal majoritar, neproporţional", scrie Călin Popescu Tăriceanu pe blogul său.

 

„Trebuia să luăm în calcul intrarea la guvernare”


Fostul premier este de părere că PSD şi PDL au dus în ultimul an o politică de distrugere a electoratului liberal: "Nu vreau să spun cuvinte tari, dar PSD-PDL au avut o guvernare programată pentru distrugerea clasei de mijloc din România. Adică a votanţilor noştri, a oamenilor care ‎votează PNL şi care reprezintă motorul relansării economice a României. De aceea, am şi spus acum câteva săptămâni că trebuie să luăm în calcul intrarea la guvernare. Pentru că pentru clasa de mijloc şi pentru toţi românii te lupţi cel mai bine de la putere, unde ai un cuvânt de spus în politicile economice care sunt puse în aplicare. Unii cred că din opoziţie poţi cuceri voturile nemulţumiţilor. Poţi câştiga voturile românilor mult mai bine arătându-le că te baţi pentru ei şi că impui politici care le schimbă în bine viaţa. Electoratul liberal este alcătuit în general din oameni cu un nivel peste mediu al educaţiei şi pregătirii profesionale care nu doreşte să lase altora decizia politică privind soarta lor. Pentru a face acest lucru trebuie să fii la guvernare".

 

"Politică realistă şi pragmatică”


În opinia lui Tăriceanu, pentru a reveni la putere, liberalii trebuie să facă o politică "realistă şi pragmatică” bazată pe o strategie coerentă şi compatibilă cu interesul PNL pe termen lung. În acelaşi context, liberalul a lansat şi o acuzaţie la adresa actualului staff al partidului: "Din păcate, PNL pare mai degrabă în acest moment ghidat de interese personale, fără a avea o viziune şi un obiectiv strategic care să-i permită să-şi continue tendinţa ascendentă amorsată în 2004". De remarcat este faptul că Tăriceanu nu este singurul care acuză conducerea partidului de "interese personale. Recent, Viorel Cataramă, şi el fost lider al partidului, a lansat o ipoteză similară, apreciind că locul partidului nu este în opoziţie ci la putere.

Back To Top