Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

„Chef de chef” în a doua zi de Crăciun, la Cabana Schiorilor din Sinaia. Vechiul, interimarul şi actualul ministru al Turismului, Elena Udrea, şi-a marcat, astfel, aniversarea celor 36 de primăveri, la petrecere fiind prezenţi preşedintele Traian Băsescu, EBA, premierul Emil Boc şi şefa Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Localul sinăian a fost păzit cu străşnicie de 20 de SPP-işti. Chermeza s-a încheiat după ora 1.00.

Elena Udrea şi-a serbat ziua la Sinaia / De la reviste „glossy”, la Dansul Pinguinului

Invitaţii au sosit în Sinaia la orele amiezii, când VIP-urile s-au plimbat prin staţiune şi s-au fotografiat cu turiştii. Seara, însă, Cabana Schiorilor din Sinaia a vibrat, la propriu, în acordurile muzicii. De la imnul partidului, până la Meneaito şi Dansul Pinguinului, invitaţii au transpirat neputându-se dezlipi de ringul de dans. S-au remarcat, însă, Maria şi Traian Băsescu, Oana şi Emil Boc, şefa Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi, bineînţeles, Elena Udrea şi soţul său, Dorin Cocoş.


Petrecerea s-a terminat în jurul orei 1.30, când preşedintele, însoţit de Maria şi Elena Băsescu au părăsit restaurantul şi s-au îndreptat către parcare. La uşă, Băsescu i-a strigat lui Boc, peste umăr: "Hai Emil, vino-ncoace, că ăsta-i drumul!". Rămas în urmă, Boc a făcut şi câteva declaraţii: Crăciunul l-am sărbătorit şi prin muncă şi prin distracţie, iar la Cabana Schiorilor se poate petrece pe cinste. Tot atunci au păsărit localul şi Elena Udrea, purtând în braţe un imens buchet de trandafiri, împreună cu Dorin Cocoş.

 

Ministru în bikini


Dacă cei apropiaţi au făcut tot posibilul ca sărbătorita să se simtă cât mai bine de ziua sa, publicaţia Sunday Times a reuşit să-i strice dispoziţia Elenei Udrea. "Patru miliarde de euro daţi pe mâna unui ministru care pozează în lenjerie intimă”, a titrat ziarul britanic. Jurnaliştii au criticat, astfel, decizia prin care Udrea a fost numită ministru pentru dezvoltare regională la Bucureşti. "Bugetul Europei de aproape 4 miliarde de euro destinat dezvoltării României, una dintre cele mai sărace ţări ale Uniunii Europene, a fost dat pe mâna unui ministru care pozează în lenjerie intimă pentru reviste glossy", se arată în materialul respectiv.
Britanicii mai scriu că Elena Udrea, parlamentar la 36 de ani, este căsătorită cu un om de afaceri controversat pe plan local şi a ieşit în evidenţă ca protejată a preşedintelui Traian Băsescu. La baza articolului respective pare să stea o declaraţie a Alinei Mungiu Pippidi, care a subliniat că "este revoltător să-i încredinţezi ei controlul asupra unei părţi importante din fondurile UE pentru România" pentru că Udrea "are o relaţie specială cu preşedintele. Companiile soţului ei şi-au sporit profiturile sub actuala administraţie".

Back To Top