Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

laura georgescuLaura Georgescu, preşedintele CNA, este așteptată, astăzi, la DNA, pentru a da declarații în urma plângerii penale formulate de PPDD. Aceasta este acuzată de luare de mită şi trafic de influenţă.

Plângerea vine după ce în presă au fost difuzate înregistrări audio în care şefa CNA vorbeşte despre modul în care favorizează anumite televiziuni, dar şi despre o posibilă sponsorizare.

Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, este citată miercuri la DNA după ce deputatul Liliana Mincă i-a făcut plângere penală.

Laura Georgescu va trebui să explice anchetatorilor anticorupţie înregistrările audio apărute în ultima perioadă în presă, în care menţiona anumite practici pentru obţinerea unor sponsorizări pentru CNA.

De asemenea, toţi membrii CNA vor fi audiaţi pe rând de către procurorii anticorupţie.

Deputatul PP-DD Liliana Mincă cere ca anchetatorii să stabilească dacă activitatea preşedintelui CNA încalcă legea şi poate fi vorba de corupţie.

Plângerea are ca obiect infracţiunile de luare de mită şi trafic de influenţă, şi vine după ce Laura Georgescu a trecut prin Comisia de Cultură pentru a da explicaţii cu privire la înregistrări, însă nu a fost foarte convingătoare. În plângerea depusă la DNA, la începutul lunii, sunt menţionate şi fragmente din înregistrările cu Laura Georgescu, în care aceasta face referire la o posibilă sponsorizare sau donaţie a unor laptopuri pentru Consiliu.

Potrivit Mediafax, plângerea a fost depusă în această lună de Liliana Mânca, ce are şi calitatea de membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor.

Preşedintele CNA a intrat în dizgraţia colegilor şi a opiniei publice odată cu apariţia unor înregistrări în care aceasta le vorbea urât unor elevi de clasa a treia, în cadrul unui program de educaţie alternativă.

Ulterior, noi înregistrări cu şefa CNA au fost date publicităţii, de data aceasta ea putând fi auzită cum îi dezvăluie interlocutorului său faptul că protejează postul de televiziune România TV, controlat de deputatul PSD Sebastian Ghiţă.

Citește și: Şefa CNA, audiată în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, după înregistrările apărute privind favorizarea anumitor posturi de televiziune

În înregistrare, Laura Georgescu vorbeşte despre deputatul PSD cu apelativul "boul de Ghiţă", iar despre preşedintele Comisiei de Cultură a Senatului, Georgica Severin, spune că este "jigodie". Din aceleaşi înregistrări, reiese că Laura Georgescu ar fi dorit în schimbul protecţiei postului de televiziune o finanţare constând în laptopuri pentru CNA.

Citește și: Realitatea TV publică înregistrări cu șefa CNA, Laura Georgescu: „Mă pui, pe boul de Ghiţă şi România TV, să-i acopăr şi tu nu profiţi?" (...) „M-a forțat jigodia de Georgică Severin"

Back To Top