Categorie: Politic

Daniela Popa (cum care Daniela Popa?) a plecat din Partidul Conservator. Prima femeie aleasă (de Dan Voiculescu) lider de partid din România a reunţat la încrederea mogulului, la şefia PC şi la carnetul albastru şi a plecat. A plecat membru în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, propusă de PSD. Asta tocmai când PC-iştii anunţaseră, răspicat, că nu vor mai merge, politic, alături de social-democraţi.

Suspin post-alegeri / Daniela Popa a părăsit conservatorii Şeful Departamentului Fonduri Europene din cadrul PC, Daniel Constantin, a anunţat că onor Consiliul Naţional a luat act de decizia Danielei Popa de a demisiona din funcţia de preşedinte al PC, dar şi din funcţia de membru al partidului, activitatea partidului fiind coordonată în continuare de Biroul Politic. Surprize-surprize, Daniel Constantin, este şi propunerea PC Braşov pentru funcţia supremă în PC, congresul urmând să aibă loc luna viitoare, pe 28. Legat de noile îndatoriri ale ex-şefei sale de partid, Constantin a spus că deocamdată nu s-a constatat "starea de incompatibilitate între doamna deputat Daniela Popa şi statutul pe care îl va avea ca membru al Comisiei de supraveghere a asigurărilor”.

 

Guvern din umbră


Consiliului Naţional al Partidului Conservator, reunit zilele trecute la Braşov, a analizat strategia partidului pentru alegerile locale din 2012, modificarea statutului partidului, precum şi organizarea congresului din 28 februarie. Conservatorii au hotărât reorganizarea partidului, noua structură urmând să se bazeze pe un număr redus de vicepreşedinţi. Daniel Constantin a precizat că se are în vedere acordarea unui rol mai puternic departamentelor, "care de data aceasta nu vor mai fi politice şi profesionale, ci vor fi departamente pe domenii de activitate, aşa numitul Guvern din umbră care să monitorizeze activitatea Guvernului şi să vină cu propuneri de îmbunătăţire a acesteia. La rândul său, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat că în 2012, PC nu va mai face nicio alianţă cu alte partide şi se va prezenta singur la alegerile locale. "În 2012 ne vom prezenta singuri la alegerile locale, fără niciun fel de alianţă”, a anunţat Piedone.

Back To Top