Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Flacăra violetă şi Mercur retrograd nu reuşesc să-l debarce pe Mircea Geoană din fruntea PSD - ului. Don Mircea Cosma a încercat şi el, elegant, să ceară o schimbare. A insinuat că la cel mai ridicat nivel al partidului ar exista o oarecare "incoerenţă politică”, însă, prietenii şefului său, reuniţi la "una mică” într-o cârciumă din Braşov, l-au asigurat pe Geoană de întreaga lor susţinere.

S-au încăierat PSD-iştii / Tata Cosma vrea, da' nu poate Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Prahova s-a întrunit, săptămâna trecută, nu pentru a-şi povesti ultimele producţii hollywood-iene vizionate ci pentru a se pune de acord asupra viitorului partidului. Au stabilit că experimentele iniţiatice nu i-au dus niciodată pe sociali-democraţi către Nirvana, iar spiritele care au ordonat principiile le-au cimentat hotărârea de a lua atitudine. După îndelungi dezbateri, au adoptat şi o rezoluţie:

 

(Aşadar), REZOLUŢIE


1. PSD Prahova constată cu îngrijorare şi surprindere că la nivelul conducerii centrale a partidului există o atmosferă de incoerenţă politică. În acest sens, se impune reinstaurarea unui climat de echilibru şi calm.
2. PSD Prahova susţine convocarea Consiliului Naţional al PSD în prima parte a lunii februarie şi organizarea Congresului până la sfârşitul lunii martie a.c.
3. PSD Prahova consideră că se impune elaborarea unui program de acţiune menit să sporească forţa şi influenţa partidului în rândul populaţiei din municipii şi oraşe, precum şi atragerea intelectualilor de stânga.
4. Viitorul Congres al PSD va trebui să aducă modificări la Statutul partidului, în vederea adaptării la principiile social-democraţiei europene.

 

Poate data viitoare...


La câteva ore distanţă (Comitetul executive s-a întrunit joi), sâmbătă, fruntaşii PSD se întâlneau la Braşov, într-o cârciumă, să pună ţara lui Geoană la cale. I-au bârfit bine pe demolatorii de doctrine, iar la final, 39 de filiale au decis: Geoană Preşedinte. Al PSD. Flacăra violet nu i-a mai luat minţile lui Geoană, astfel că el n-a mai ţopăit, nu a mai mulţumit românilor aflaţi în sala de şedinţă. De data aceasta, Geoană s-a comportat ca un adevărat lider de partid. Ba chiar, la plecarea de la Braşov, acesta a ţinut să sublineze faptul că întâlnirea n-a fost nicidecum una la care să se ia decizii, ci una "informală”. Pe principiul: "ce şanse am să ies preşedinte de PSD, să nu mai râdă nătărăii de mine că sunt singurul care ştiu să pun la loc dopul unei sticle de şampanie”.

 

Ironii fine şi foarte fine


Celebrul Marean Vanghelie, liderul PSD-iştilor bucureşteni, este convins, şi el, că disputele interne din partid vor înceta în momentul alegerii noii conduceri. Post pe care se bat şi Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu. Însă nu ei sunt cei mai periculoşi distrugători ai social-democraţiei româneşti. Nu. Adevăraţii tartori sunt Vasile Dâncu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin şi Mădălin Voicu. "Nemernicii” de Dâncu şi Rus l-au luat peste picior pe Ion Iliescu (câtă lipsă de colegialitate..., nemaivorbind de proasta creştere...). Pentru asta, pe Dâncu îl paşte excluderea din partid... Promite Vanghelie.

Back To Top