Categorie: Politic

bogdan nica 2Secretarul General Adjunct al Partidului Liberal Reformator, BOGDAN NICA, a afirmat că vicepreşedintele PNL LUDOVIC ORBAN, care a criticat ieri partidul condus de CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, "nu este altceva decât trubadurul de serviciu al celor din PDL".

Domnul Orban vorbește din punctul de vedere al unui fost liberal care încă nu s-a trezit la realitate. Dumnealui, împreună cu toți reprezentanții „mărețului PNL" pe care l-au creat alături de PDL, nu mai sunt liberali din momentul în care au trecut, cu mic cu mare, în barca PPE. Așadar, faptul că un reprezentant al popularilor europeni în România vorbește despre liberalism mi se pare de-a dreptul hilar. Ludovic Orban ar trebui să își asume condiția de fost liberal și actual membru al atotputernicului Partid Popular European, care în 2012 acționa împotriva voinței a milioane de români.

Ceea ce face Ludovic Orban nu se poate numi decât o încercare patetică și mincinoasă de manipulare. Conștient de faptul că mulți români nu îi vor ierta pe noii membri ai PPE pentru trădarea liberalismului, Orban încearcă să distorsioneze adevărul. Îi reamintesc domnului Orban că cei care au trădat valorile liberale sunt astăzi braț la braț cu Vasile Blaga, Roberta Anastase și Monica Macovei, în vreme ce adevărații liberali sunt în Partidul Liberal Reformator, alături de Călin Popescu-Tăriceanu", a declarat Secretarul General Adjunct al PLR.
Integral, pe ziuanews.ro

Back To Top