Categorie: Politic

roberta - dnDupă ce UNPR Prahova a anunțat înscrierea în asociația partidului a trei primari, respectiv primarul comunei Florești, Eugen David primarul comunei Cărbuneşti şi primarul comunei Sângeru conducerile PDL şi PNL au răspuns cu atacuri la adresa liderului UNPR, Daniel Niculae, negând trecerea membrilor acestor partide în Asociaţia UNPR. Liderul prahovean al UNPR, Daniel Niculae, este catalogat într-un comunicat PDL drept „mincinos", reprezentanții acestui partid spunând că reprezentantul UNPR are „creierul înfierbântat de la zăduful de afară". Contrar celor afirmate de PDL, primarul din Cărbunești trimite un comunicat de presă în care confirmă înscrierea în asociația UNPR.

Iată comunicatul primit de la Primarul din Cărbunești

„Subsemnatul Stan Petre, în calitate de primar al comunei Cărbunești vreau să fac următoarea mențiune.

Referitor la comunicatul dat presei emis de PDL Prahova în data de 6.08.2014 prin care spune că preşedintele UNPR Prahova Daniel Niculae minte că m-am înscris în Asociaţia UNPR vreau să fac următoarele precizări:
Sunt înscris cu data de 1.08. 2014 în Ascociația UNPR şi promovez la nivel local şi judeţean politicile Asociaţiei UNPR. Drept urmare dl presedinte UNPR nu a minţit cât a dat acel comunicat de presă.
Stan Petre"

Şi în privinţa primarului Florestiului (PNL) lucrurile sunt cât se poate de clare, acesta declarând pentru observatorul.ph înscrierea lui în Asociaţia UNPR: "Da, vă confirm că m-am înscris în Asociaţia UNPR deoarece legea îmi permite acest lucru, însă nu mi-am dat demisia din PNL" a declarat primarul comunei Floreşti, pentru observatorulph.

Comunicatul PDL care nega trecerea primarilor la UNPR

Progresistii clameaza racolari inexistente
Intr-o topica ciudata si extrem de succinte, comunicatele lansate in media locale de progresistii prahoveni anunta inscrierea in Asociatia UNPR a doi edili ce apartin Partidului Democrat Liberal. Dincolo de lipsa de sustinere a stirilor respective, pentru ca atat primarul comunei Sangeru, Radu Gheorghe, cat si primarul comunei Carbunesti, Stan Petre, s-au aratat indignati de nominalizarea lor ca apartinand asociatiei mai sus mentionate, comunicatele respective nu fac decat sa puna la indoiala credibilitatea si capacitatea de comunicare a semnatarului acestora, respectiv a presedintelui UNPR Prahova Daniel Niculae. Avand, probabil,creierul infierbantat de zaduful de afara si sigur imbatat de succesul trecerii in barca puterii a consilierului judetean Ionescu Radu, Daniel Niculae s-a grabit sa clameze noi racolari, pe care doar el si alti cativa "regresisti" se incapataneaza sa le vada acolo unde ele nu exista.

Lasand de-o parte tehnica de scriere a comunicatelor, ce tradeaza experienta BAC-ului tardiv, presedintele UNPR Prahova nu incearca decat sa isi justifice, prin minciuna, lipsa de rezultate in activitatea de racoloare a noi membri din nou formata Alianta Crestin Liberala din Prahova. De unde tragem cel putin doua concluzii: ca ACL le da fiori reci, in plina arsita, celor de la putere, si ca disperarea pune stapanire, incet-incet, pe venerabilii "mon-cheri" ce conduc, inca, judetul lui Nenea' Iancu.
Curat murdar mon cher!

Biroul de presă
06.08.2014 PDL Prahova

Back To Top