Categorie: Politic

semnaturi victor pontaUNPR continuă campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României. Hotărârea a fost luată la nivelul conducerii centrale şi a fost anunţată de către preşedintele partidului, viceprim-ministrul Gabriel Oprea, chiar a doua zi de la lansarea candidaților PSD-UNPR-PC la europarlamentare. Oprea fiind primul care a spus că Victor Ponta va candida la președinția României.

Acţiunea UNPR de strângere a celor 1 milion de semnături, la nivel național, pentru susţinerea lui Victor Ponta la prezidențiale se amplifică în Prahova. În Ploieşti, UNPR a amplasat mai multe corturi cu mesajul „Victor Ponta – Preşedinte". Corturile sunt amplasate în cele mai circulate zone din oraş.unpr cort ploiesti

„UNPR Prahova are ca ţintă obţinerea, cât mai repede, a 70.000 de semnături de susţinere, din care deja au fost strânse aproximativ 50.000", ne-au declarat Secretarul General al UNPR Prahova Lucian Lixandru și Președintele organizației municipale Valentin Marcu.

De asemenea, la întâlnirea zonală a UNPR de la Sinaia, la care a participat și vicepremierul Gabriel Oprea (detalii AICI), s-a amintit faptul că, pe Regiunea III Sud Muntenia, UNPR are de strâns 200.000 de semnături.

Back To Top