Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

anmrÎn contextul mesajelor apărute în ultimele zile pe rețelele de socializare, privind susținerea la alegerile prezidențiale a lui Călin Popescu Tăriceanu de către Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, reprezentanții organizației au dezmințit orice susținere a vreunui candidat la scrutinul pentru funcția de președinte al României.

Un mesaj lansat recent pe o rețea de socializare acredita ideea că adepții monarhiei din România s-ar implica în alegerile prezidențiale de partea lui Călin Popescu Tăriceanu, iar la congresul organizației se va vota oficial pentru sprijinirea șefului Senatului României.

Reprezentanții ANRM au reacționat prompt și au afirmat, într-un comunicat publicat pe site-ul organizației, disocierea de orice implicare în alegeri:

„Având în vedere zvonurile apărute cu o anumită insistenţă astăzi atât pe Facebook, cât şi pe unele siteuri de ştiri, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei informează în mod oficial că nu susţine nici un candidat la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.
Deasemenea, Alianţa îşi rezervă dreptul de a acţiona în judecată pentru calomnie toate persoanele care colportează astfel de aserţiuni răuvoitoare şi mincinoase despre noi, precum şi organele de presă care au publicat menţionata ştire şi care nu vor prelua prezentul comunicat ca drept la replică.

Cătălin Şerban,
Copreşedinte ANRM"

Electoratul susținător al monarhiei este estimat la 8-10% din totalul populației României.

 

Back To Top