Categorie: Politic

victor ponta prim ministruDepartamentul de Agricultură al Partidului Conservator organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, în Prahova, Conferința Internațională „Agricultura, resursă de dezvoltare în spaţiul european", eveniment la care a fost anunţată şi prezenţa premierului Victor Ponta.  Evenimentul va avea loc la Hotel Mara din Sinaia în perioada 12 - 14 septembrie 2014.

La eveniment vor participa prim-ministrul României, Victor Ponta, vicepremierul, ministru al agriculturii, Daniel Constantin, Coordonatorul Comisiei de Agricultură a grupului S&D din Parlamentrul European, Paulo Decastro, cunoscutul specialist în protecţia mediului şi managementul apelor, Peder Gregersen, preşedintele Romalimenta, Sorin Minea, preşedintele Lapar, Laurenţiu Baciu, Preşedinte ProAgro, Alexandru Jurconi, preşedintele Rompan, Aurel Popescu şi preşedintele APRIL, Dorin Cojocaru, anunță organizatorii.

În cadrul Conferinţei, participanţii vor analiza soluţiile care pot contribui la o reprezentare unitară a intereselor fermierilor pe plan naţional şi internaţional şi vor evidenţia noile instrumentele financiare europene care vin în sprijinul agriculturii româneşti. Un alt subiect de interes va fi cel legat de consolidarea industriei alimentare.

Având în vedere anunțul organizației județene PSD Prahova potrivit căruia, vineri 12 septembrie, începând cu ora 16.30, la Ploiești se va desfăşura Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Prahova, pentru confirmarea candidaturii preşedintelui PSD, Victor Ponta, la funcţia de preşedinte al României, este de așteptat ca premierul să ajungă și în Ploiești.

Iată comunicatul PSD Prahova

Vineri, 12 septembrie 2014, începând cu ora 16.30, la Ploieşti se va desfăşura Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Prahova, pentru confirmarea candidaturii preşedintelui PSD, Victor Ponta, la funcţia de preşedinte al României.

Evenimentul va avea loc în Sala "Europa" a Consiliului Judeţean Prahova, în prezenţa conducerii PSD Prahova şi a delegaţilor din judeţ, desemnaţi în cadrul Adunărilor generale desfăşurate în cele 104 organizaţii locale.

Conferinţa extraordinară a PSD Prahova va fi urmată de Congresul PSD, la care delegaţii din Prahova vor participa în sistem de videoconferinţă, începând cu ora 17.30, alături de reprezentanţii celorlalte organizaţii judeţene din ţară. În cadrul Congresului, va fi validat scrutinul electoral intern, organizat în vederea desemnării candidatului PSD la funcţia de preşedinte al României.

Accesul presei în sală va fi permis pe toată durata evenimentului.

BIROUL DE PRESĂ
PSD PRAHOVA

Back To Top