Categorie: Politic

unprOrdonanţa de Urgenţă cu privire la posibilitatea aleşilor de a trece de la un partid la altul, fără ca acest lucru să-i afecteze, a luat amploare în Prahova. În comuna Floreşti, o întreagă echipă de consilieri, în frunte cu primarul şi viceprimarul, a trecut de la PNL la UNPR.

Despre primarul Floreștiul se știa deja că și-a schimbat orientarea politică, după ce acesta și-a anunțat înscrierea în Asociația UNPR, (detalii AICI) dar să ia cu el o întreagă echipă, ăsta da transfer al UNPR-ului.

Preşedintele UNPR Prahova, Daniel Niculae, a confirmat pentru observatorulph.ro validarea cererilor de înscriere în UNPR a primarului Eugen David și a 12 consilieri locali, printre care și a viceprimarului Gabriel Cujba. Altfel spus, UNPR-ul deține majoritatea în Consiliul Local Florești.

Rămânem la TRANSFERURI și vedem că, și în Consiliul Județean, aleșii județeni sunt preocupați în această perioadă de găsirea ”locului potrivit”. După trecerea Dianei Niculescu, de la PP-DD la PSD (detalii AICI), astăzi, încă doi consilieri judeţeni şi-au schimbat, oficial, formaţiunea politică pe listele căreia au candidat la alegerile din iunie 2012.

Este vorba de Radu Ionescu (PDL) şi de Simona David (PNL), ambii înregistrând cererea la Consiliul Judeţean prin care anunţă că vor face parte din UNPR, lucru confirmat, de asemenea, de preşedintele UNPR Prahova, Daniel Niculae, potrivit observatorulph.ro.

Radu Ionescu și Simona David s-au înscris în Asociația UNPR la începutul lunii trecute, lucru anunțat de organizația județeană a UNPR (detalii AICI).

Back To Top