Categorie: Politic
gabriela-anghelÎn Prahova, mai mulți aleși locali și județeni și-au schimbat partidele în ultima săptămână, profitând de ordonanța de urgență care le permite să facă un asemenea pas, timp de 45 de zile, fără să își piardă mandatul. Potrivit jurnalulph.ro, surse apropiate PSD susţin că PPDD va avea cel mai mult de suferit după urma acestei ordonanțe.
 
Astfel, ultimul consilier județean PPDD, care și-a anunțat înscrierea oficială la PSD, este Cătălin Niţă, cel care se afla de foarte mult timp în conflict cu conducerea judeteană a partidului din care făcea parte.
 
Cătălin Niță s-a trezit exclus peste noapte din partid pe motiv de inactivitate politică. Acesta a contestat în instanţă deciziile formaţiunii politice din care făcea parte, iar solicitările repetate, ale conducerii filialei PPDD Prahova, de excludere din CJP s-au lovit de opoziţia consilierilor judeţeni care au aşteptat o decizie definitivă a Justiţiei.
 
Potrivit sursei citate, Diana Niculescu şi Cătălin Niţă vor fi urmaţi în PSD şi de ceilalţi doi consilieri ai partidului lui Dan Diaconescu - Auraş Dragomir şi Jenica Tabacu.
 
 
 
 
 

Back To Top