Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Se ascut săbiile în PNL, unde liberalii se pregătesc, şi ei, să-şi aleagă liderul. Candidat pentru un nou mandat, Crin Antonescu a anunţat că nu s-ar supăra dacă Ludovic Orban, actual prim-vicepreşedinte, îl va concura, fiind convins, însă, că proiectul politic al acestuia va semăna cu al său.

Chiar dacă nu-i pică tocmai bine candidatura lui Orban, Antonescu a ridicat steagul alb. "Nu e nicio supărare dacă va exista o asemenea candidatură paralelă a lui Ludovic Orban şi cred că proiectele noastre vor fi asemănătoare. Nu cred că Ludovic Orban va propune altceva decât asumarea condiţiei de singur partid autentic de dreapta şi abordarea provocării de a deveni singurul partid recunoscut ca partid de dreapta, cu peste 30% la alegerile din 2012”, a spus Antonescu în cadrul unei emisiuni televizate. El şi-a asumat convingerea că Ludovic Orban nu va fi un al doilea Viorel Cataramă, care să-i mâne pe liberali la Cotroceni şi să intre fără condiţii la guvernare.

 

"De această dată exista o moţiune reală, nu formală, una despre care chiar putem să discutăm”, a menţionat Antonescu. Actualul lider al liberalilor a negat faptul că s-ar fi certat sau că ar exista tensiuni între el şi Orban, subliniind faptul că PNL nu stă în într-o mediere, referindu-se, astfel, la declaraţiile preşedintelui onorific, Mircea Ionescu Quintus, care a încercat să-i “împace” pe cei doi. “Eu nu stau să mediez chestiunile astea cu nimeni. Vom discuta mereu cu domnul preşedinte Quintus, şi eu şi Ludovic Orban, pentru că e vorba de respectul datorat unui om care are 75 de ani vechime în PNL”, a menţionat Crin Antonescu.

Back To Top