Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Organizaţia de Femei a PD-L a decis să ceară, la viitoarea Convenţie Naţională a partidului, o modificare a stautului care să permită o reprezentare de 45% a femeilor în funcţiile numite şi alese şi o cotă de 30% la nivelul Executivului. Doamnele şi domnişoarele PD-L şi-au manifestat nemulţumirea că în actualul Guvern Boc există numai o singură femeie ministru, Elena Udrea, deşi statutul actual al partidului prevede alocarea unei treimi din posturile politice şi guvernamentale reprezentantelor sexului frumos din partid.

Potrivit liderei organizaţiei, Sulfina Barbu, reprezentarea femeilor s-a diminuat în ultimii ani, iar România se află pe locul 126 din 134. De asemenea, la nivel parlamentar, reprezentarea femeilor a scăzut la 9,6%, la nivelul Guvernului - la 6%, în timp ce în funcţia de primar - la 3-5%, în mandatul 2008-2012. Doamnele din PD-L au dedicat câteva ore discuţiei şi analizei condiţiei sexului frumos în politică, în general, şi în partidul de guvernământ, în special. Deşi regulamentul PD-L prevede o pondere de o treime a femeilor la nivelul funcţiilor şi organizaţiilor politice, realitatea face ca femeile democrat-liberale să fie slab reprezentante atât în structurile de conducere interne, cât mai ales la nivel guvernamental. Reprezentantele PD-L au decis să ceară colegilor de partid să respecte prevederile actualului statut şi modificarea sa, astfel încât partidul să nu mai aibă în guvern o singură femeie, ci 30% dintre miniştrii PD-L să fie aleşi din cadrul Organizaţiei de Femei a partidului.

Back To Top