Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

virgil guranDoi parlamentari din Prahova, Virgil Guran şi Paul Dumbrăvanu, alături de Bogdan Diaconu, vor să înfiinţeze o nouă formaţiune politică. Este vorba de Partidul România Unită, care va avea ca siglă imaginea domnitorului Vlad Ţepeş, titrează observatorulph.ro.

Parlamentarul prahovean Virgil Guran, care a candidat la alegerile din 2014 pe listele PNL şi s-a declarat independent anul trecut, anunţând înscrierea în PLR, alături de parlamenarii Paul Dumbrăvanu şi Bogdan Diaconu, vrea să pună bazele unei noi formaţiuni politice: Partidul România Unită.

În acest sens, Guran a anunţat că au fost depuse deja documentele la Tribunalul Bucureşti şi că au fost strânse semnăturile necesare, respectiv 37.500.

„Încercăm de doi ani, de când suntem parlamentari, să facem ceva pentru Prahova şi la nivel nnaţional. M-am luptat să promovez legi care ajută, dar nu ai cu cineb face treabă. Te blochează imediat ceilalţi. Toate partidele vechi sunt conduse de 3-5 oameni, iar ceilalţi parlamentari sunt maşină de vot. Am ajuns la concluzia că nu mă regăsesc în această situaţie. Acesta este motivul pentru care vrem să înfiinţăm Partidul România Unită. Suntem momentan trei deputaţi", a declarat Virgil Guran pentru observatorulph.ro, precizând că viitarea siglă a formaţiunii politice este imaginea lui Vlad Ţepeş. Parlamentarul prahoveana anunţat că noul partid se va înscrie în cursa electorală din 2016.

Trebuie precizat că, până la această oră, un alt deputat prahovean, Sebastian Ghiţă, a anunţat înfiinţarea unei noi formaţiuni politice, respectiv Partidul Progresul României.

Sursa: observatorulph.ro

 

Back To Top