Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

volosevici aZvonurile care circulau în media locale în ultimele zile au fost confirmate, în mod oficial, astăzi: PNL Prahova a trimis un comunicat de presă în care confirmă înscrierea senatorului Andrei Volosevici și a deputatului Dragoș Gunia, ambii demisionari din PMP, în cadrul organizației județene a PNL Prahova.

Potrivit documentului, alături de Volosevici și Gunia s-ar mai fi înscris în partid încă 550 de persoane, probabil foști membri ai PMP. Cererile de înscriere urmează să se supună procedurilor de validare în cadrul Biroului Permanent Județean al PNL Prahova.

Ambii aleși au fost membri PDL Prahova, făcând parte din acest partid la alegerile generale din 2012, când au câștigat mandatele de senator, respectiv deputat. Ulterior, aceștia au trecut în barca PMP, partidul Elenei Udrea.

Odată cu evenimentele din ultima perioadă, cei doi parlamentari au ales să se înscrie în organizația PNL Prahova, urmând ca, prin fuziunea celor două organizații județene, să se întoarcă, practic, la „matcă". Aceasta nu este o vestea neapărat bună pentru pedeliști, mai ales în ceea ce îl privește pe senatorul Volosevici, despre care presa a scris de-a lungul timpului, că nu se află în relații tocmai „cordiale" cu președintele PDL Prahova, Roberta Anastase.
Rămâne de văzut cum se va configura „marele PNL" la nivelul județului Prahova, atât în ceea ce privește relațiile dintre „noii" colegi, cât mai ales la momentul nominalizării viitorilor candidați pentru CJ Prahova, pentru primăriile din județ, dar mai ales nominalizarea legată de viitorul candidat la Primăria Municipiului Ploiești.

 

Back To Top