Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gabriela-anghelRegulamentul Camerei Deputaţilor a fost respins miercuri de acest for, după ce deputații l-au trimis la comisie pentru noi modificări. Deşi 186 deputaţi au votat „pentru”, s-au înregistrat 108 abţineri şi 4 voturi „împotrivă”, legea este organică şi nu a îndeplinit cvorumul de 50% plus 1 din numărul deputaţilor. Deputații au luat această decizie după ce au fost criticați în mass-media pentru articolele pe care intenționau să le adopte, unul dintre ele prevăzând "motive concrete și temeinice" pentru arestarea preventivă.

Singurul parlamentar prahovean care a avut o reacție publică pe acest subiect este deputatul ploieștean Gabriela Lola Anghel care anunță, prin intermediul unui comunicat trimis presei, că a votat împotriva adoptării Regulamentului Camerei Deputaților întrucât, printre propunerile de modificare ale acestuia, au fost câteva care, în opinia deputatului, "sfidează principiile elementare ale democrației, și anume, acela al independenței justiției și cel al deciziei luate de către majoritate".

"Am fost nevoită astăzi să votez împotriva unui Regulament mai bun, mai transparent, dar care încalcă niște principii pe care eu mi-am propus să le respect când am intrat in politică. Votul meu a fost unul dintre cele patru voturi impotriva. Regret că cei care s-au abținut nu au putut exprima un vot ferm, pentru mine abținerea lăsând întotdeauna o urmă de îndoială. Sunt convinsă că se va găsi o variantă mult mai bună a Regulamentului, care să păstreze ceea ce este bun in acesta și să excludă ceea ce daunează democrației, în așa fel încât să arătăm oamenilor că în România legea este respectată în primul rând de către cei aleși de popor să îl reprezinte!" a declarat Anghel.

In ceea ce privește votul Parlamentului în vederea încuviintării cererilor Justitiei, Gabriela Anghel afirmă: „Sunt total împotrivă, Constituția specificând clar că imunitatea se referă numai la declarațiile politice. In ceea ce privește problemele penale, în opinia mea Justiția ar trebui să aibă acces liber la persoanele care au astfel de probleme fără a fi nevoie de votul parlamentarilor pentru aceasta, acest vot fiind un vot nefondat, neinformat și chiar nelegal".

Back To Top