Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

daniel savuSe încing spiritele în PSD Prahova, odată cu pregătirea viitoarelor alegeri în urma cărora va fi desemnat noul președinte al organizației județene a acestui partid – senatorul Daniel Savu, președintele interimar al PSD Prahova, împreună cu secretarul organizației județene, Rareș Enescu, au participat la alegeri în interiorul mai multor organizații locale din județ.

Pe lângă schimbările din teritoriu, s-au desemnat și delegații care vor participa la viitoarea conferință județeană de alegeri pentru șefia organizației județene a PSD Prahova.

Surse din mediul politic informează că au existat nemulțumiri din partea unor membri importanți ai partidului, printre care și Mircea Cosma, aceștia reclamând faptul că nu au fost invitați să participe la alegerile din teritoriu și la consultările privind desemnarea delegaților care vor fi prezenți la viitoarele alegeri din cadrul PSD Prahova.

La solicitarea observatorulph.ro privind un punct de vedere, senatorul Daniel Savu a declarat: "Eu nu invit la alegerile interne persoanele vizate de decizia Consiliului Naţional al PSD, care au probleme cu legea. Este cazul domnilor Mircea şi Vlad Cosma. În ceea ce-l priveşte pe vicepreşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, l-am lăsat să-şi facă treaba la Consiliul Judeţean Prahova".

Back To Top